Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvgbhnjmkl.

mój wygląd,moja uroda?

Polecane posty

Gość fvgbhnjmkl.

co jest z tymi ubraniami?! co jest ze mną! Nie pasuje mi juz chyba zaden kolor wlosow ,mam 173cm i waze 54kg kupie obcisłe spodnie i po 2tyg. zsczynają wisiec! ;/ a nie są tanie.. chce schudnąc,bo mi sie uda łączą cholera ..co za dziwna waga ,ze u góruy jestem szkapowata,a na dole niby tez chuda,ale czemu mi sie wewnetrza strona ud nie chce zmniejszych ! włosy? puszą się;/brwi?wyreguluje,a za tydzien mam taakie chaszcze,ze nie moge ich ogarnąć... mam tyle ubran i to naprawde ładne,ale zadne nie lezą na mnie taak zachwycająco..a przeciez sa takie osoby widzi się na miescie gdzie naprawde potrafią przejsc obok nas,az chcialoby sie tak wyglądac..chcialabym miec śliczne delikatne loki ,ale nie wiem,cyz jak bede je nakręcac to mi sie nie poniszczą..Boze pomózcie mi bo nie wyrabiam ze sobą,albo mam jakąs ostatnio manie na punkcie swojego wyglądu bo to juz jest niezdrowe:O ... największy problem to mianowicie uda i włosy... piszcie prosze co moge zrobic... nie zadne kazania,tylko no doradzcie mi kolro wlosow itp. jesli ktos sie odezwie to opisze siebie dokładniej ...karnacje,kolor oczu itp...bo tak to nie ma sensu :(

Gość baby to jednak głupie są
ubrania na tobie brzydko leżą bo jesteś za chuda :O:O:O...schudnij jeszcze to jeszcze gorzej będziesz wyglądać a już teraz jesteś chudą szkapą :o

Gość fvgbhnjmkl.
a jak przytyje to wiesz gdzie mi najwięcej wejdzie?:O w dupe i w uda i brzuch:O super dziewczyna z oponką wygląda nie? więc na co mam przytyć :O to tylko liczby nie widzialas mnie to nie oceniaj ..powiedzialam szczerze,ze u góry jestem chuda,ale na dole normalna..a chcialabym miec szpare między udami bo tak to wyglądam strasznie :O;/