Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuytrewqlkjhgfdsa

odpowiedzcie mi

Polecane posty

Gość poiuytrewqlkjhgfdsa

co myslicie o photoshopie?? da sie go sciagnac w polskiej wersji za darmo?? jesli tak to moze macie linki??

Gość krecia robota jest
a moze sama sobie poszukasz a nie innymi sie wyreczasz? myslisz ze wsyscy maja tyle czasu zeby twoja sprawa sie zajmowaC?

Gość fgf dfg
jak sie znasz na programach graficznych, jak potrafisz bawic sie w grafice to ps jest jednym z najlepszych tuz obok corela, ale jezeli chcesz sobie wyciac znamiona, zmarszczki, wygladzic cere, rozjasnic skore, wlosy, oczy itp to mozesz zrobic to helicon filter lub gimpie.

Gość poiuytrewqlkjhgfdsa
krecia robota jest --> a nie pomyslalas ze ja chce opinii na temat tego programu?? po co mam sciagac jak sie moze okazac ze to jakis syf.

Gość poiuytrewqlkjhgfdsa
fgf dfg -->dzieki. moze wyprobuje helicon filter

Gość krecia robota jest
no przeciez umiem czytac i wyraznie napisałaś ze chcesz link! poza tym jak mozna pytac o opinie na temat tego programu :O to tak jakby pytac o opinie na temat winampa czy gg :O

Gość fgf dfg
no a co zlego jest w szukaniu opinii na temat jakiegos programu ? chocby winampa (ktorego akurat ja nie uzywam bo uwazam ze to gowno i syf :P ) czy gg (tak smao jak win. :P ) sa programy bardziej zaawansowane i mniej, ktore takze rewelacyjnie spelniaja swoja role. sa programy ktore sa syfiaste ale bardzo popularne (jak IE czy wlasnie winamp) ale nie znaczy ze sa dobre. opinie mozna miec na kazdy temat nie widze problemu w ocenianiu programow.

Gość poiuytrewqlkjhgfdsa
krecia robota jest --> zawsze tak sapiesz bez powodu?? jak nie masz nic sensownego do napisania to sie nie wypowiadaj.

Gość krecia robota jest
jak chcesz konkretnych opinii to idz na forum dla grafikow/fotografow 🖐️

Gość cfdffc
krecia robota, moze traktujesz kafeterie jako forum, na ktorym nikt nie ma nic do powiedzenia i to jest wlasciwy powod dla ktorego tu siedzisz, ale wierz mi ze graficy itp itd nie ograniczaja sie tylko i wylacznie do forów tematycznych :P i moga rownie dobrze przesiadywac na kafeterii jak gdzie indziej :P

Gość krecia robota jest
wiem, jestem fotografem 🖐️ i uzywam tego programu