Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnosc

jego machlojki

Polecane posty

Gość niepewnosc

witam, mam 25 lat, moj chlopak 23, problem w skrocie polega na tym ze on oprcz swojej pracy, zajmuj sie jeszcze czyms poza praca- no wlasnie wszystko byloby ok, gdyby nie to ze w tym czasie gdy wychjodzi z domu, gdy zadzwoni do niego jakis nieznany numer, mowi zebym nie dzwonila , nie pisala, ze on jak wroci do domu to sie odezwie do mnie pierwszy. pytalam czy to oby nie narkotyki czy cos innego w tym stylu-zaprzeczyl.. jednak czesto wychodzi w nocy mowi ze musi cos zalatwic i zarobic na tym... nie wiem co robi, nie chce mi powiedziec..czym sie zajmuje, mysle o zerwaniu, a moze Wy macie jakies pomysly co teraz mozna robic wychodzac wieczorami, nie odberajac tel???

Gość niepewnosc
CO NIKT MI NIE POMOZE???

Gość lekki stresik
HMM PODEJRZANE....

Gość frerregrte
mnie to jednak wyglada na dragi

Ultimatum albo powie tobie czym się zajmuje albo koniec. Nie warto trwać w kłamstwie szczególnie gdy szczerość i wzajemne zaufanie ma swoją cenę.

Gość wiNnA002
tak to jest podejrzane i myslę że to narkotyki wiesz zastrzezone numery itp. a może go śledz??

Gość niepewnosc
MIESZKAMY W ROZNYCH miastach nie widzimy sie czesto...gdy pytalam o narkotyki,zaprzeczyl. Ale czy mozna sprzedawac narkotyki pare godzin? mi sie wydaje ze to jest raczej szybka tranzakcja...

Gość niepewnosc
??