Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruuuuuuuuuuuuuuuuuu

jaki makijaz do szarozielonego oka?

Polecane posty

prosze o rady... nie wiemm co jest dla mnei najlepsze:P mam raczej jasna, tradzikowa cere, i ciemne podchodzace pod czern wlosy. jakies propozycje?

Gość spróbuj fiolet
lub delikatny liliowy kolor, łososiowy, złowtowo-rudy, zielonkawy

Gość fruuuuuuuuuuuuuuuuuuu
raczej cieniutka czarna... dodam ze czarne kreski mi nie pasuja... kompletnie, wygladam jak potwor:P

Gość fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
no mi raczej nie... przez czarne wlosy wygladam jak czarownica... pomozcie mi stworzyc jakis makijaz oka... moze zrobic fote oka i pokazac?:P

Gość fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
prosze o jakas rade :))

Gość mrofeczkaa
no widze ze masz takie samo oko jak ja:D Ja uzywam brazow najleipiej kilka odcieni, ogolnie do makijazu zawzsze sie powinnno uzywac kilku odcienie wtedy lepiej wyglada. do tego fiolet i taka rdzawa zielen. a zeby zniwelowac jakos ta opadnieta powieek na gore powieki(z umiarem) nakladam jasny odcien

Gość fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
wszedzie sa kreski, a ja nie umiem ich robic:( ile mozna probowac. . . no i jestem pewna,ze one mi nei pasuja

Gość fruuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zielony? mozesz pokazac dokladnie o jaki odcien chodzi? kiedys stosowalam braz, jeden odcien. moze dlatego mi nie podobal sie...

Gość mrofeczkaaaa
fruuuuuuu ja tez nie robie kresek bo ich nie lubie, poprostu na dole powieki nakladam ciemniejszy cien a na gore i okolice kacika oka jasny odcien, po srodku mozna jeszcze jakis blyszczacy ciepnac:P

Gość mrofeczkaaaa
no bo odcieni brazu jest duzo, mi tez nie kaazdy sie podoba na moim oku. ja uzywam takich potrojnych cienie z lorela w odcieniu sredni braz i zielen, sa naprawde dobre ladnie wygladaja i dluso sie trzymaja, niestety nie mumie ich teraz znalezc w necie. fiolet uzywam z jakiejs tanszej fimy niestety nie pamietam nazwy(tez trojpak), nie ma mnie teraz w domu wiec nie moge tego sprawdzic

Gość fruuuuuuuuuuuuu
dziekuje ci morfeczka za wszytskie rady:)kiedys nosilam codzinnie fiolet albo roz:P

Gość bialafoka
kiedys czytałam że między cieniem a okiem powinien byc kontrast (nigdy nie powinno się malowac zielonego oka zielonym cieniem). :) Ja przeważnie maluje się tuszem no i delikatnie białym cieniem. :) Biały powiększa optycznie oko. :D

mam male oczy raczej... to co, cala powieke na bialo malowac?

Gość bialafoka kiedys czytałam że
bialafoka kiedys czytałam że między cieniem a okiem powinien byc kontrast (nigdy nie powinno się malowac zielonego oka zielonym cieniem). Ja przeważnie maluje się tuszem no i delikatnie białym cieniem. Biały powiększa optycznie oko. ja tez mam zielone oczy i wygladam w zielonych cieniach wstretnie.

Gość fruuuuuuuuuuuuuu
na szczecie mam bialy cien:P a nie bede wygladala smiesznie z bialymi powiekami i czarnymi wlosami? w poniedzialek lece do sklepu po ciemny brazowy cien:PP

Gość bialafoka
ee tam.. sprobuj sobie delikatnie nalozyc bialy cien i zobacz w lusterku jaki efekt. :) napisz jak wyszlo ;d

Gość fruuuuuuuuuuuuuuuu
ok jutro sprobuje, albo nawet zaraz:P dajcie mi chwile

Gość pewnie ja mysle ze ladnie bedz
ie ja czesto maluje oczy bialym cieniem

Gość fruuuuuuuuuuuuuuuu
no no jestem pod wrazeniem! bardzo ladnie:P dziekuje dziewczynki za rade:) a mam wyjechac troszke za powieke blizej luku briowego czy lepiej tak nie szalec?

Tęcza ma najpiękniejsze kolory i zawsze wszyscy się nią zachwycają :-) A tak poważnie to ile ludzi tyle rad będziesz miała. Zwyczajnie popróbuj sobie przed lustrem albo zasięgnij porady... jak to się mówi... (?) wizażystki?

Gość fruuuuuuuuuuuuu
mam jeszcze jedno pytanko, ten moj bialy cien jest taki polyskujacy, perlowy. mysle ze lepiej zainwestowac w taki zwykly matowy. co myslicie?

Gość fruuuuuuuuuuuuuu
w mojej miescinie nie ma takich osob:)