Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do Bolu prawdziwy--JuRAS

Prosze o ocene ... !!! CZy mam jakies szanse ..KOMENTOWAC

Polecane posty

Elo zioo zaczynam od tego ze juz od malolata sklejalem slowa i tworzylem swoja muze.. i Od pewnego czasu mysle zeby tym sie zajac profesjonalnie Dam wam tutaj kilka moich nawijek dajcie jakies noty czy sie podoba Pierwszy tekst to uliczna nagonka taki gangsta rap "Yo Yo Yo elo ziooo , gdy ja wchodze ty mowisz wooow Jestes glupim konfidentem rozumiesz czy tego nie czujesz twoja pyta jest nie myta ja was tutaj witam don riposta nie szczekaj bo bedzie chlosta Koles twoj ryj jest brzydki jak konska dupa uwaga bo leci kupa ja mowie supa wiec schowaj sie teraz na drzewo glupi kolego nie oceniaj mnie bo twoja miarka dawno wybila ... Co przeszla cie zimna ciarka ta kalka bedzie twoja ostatnia i basta mowie ja nowojorski madafaka Zjade cie na samym wstepie tak ze wlosy wstana ci debie Polecisz poskarzyc sie starej a ja bede robil to dalej " No to by bylo na tyle a tutaj cos w stylu dla panienek taki milosny hip hopik jakas nastrojowa muzyczka i fajne dziewoje w teledysku "Ej laseczko z twoich duzych cycuszkow tryska mleczko ja nie jestem perepeczko , rybeczko podobasz mi sie zdeczko choc zabiore cie na zaplecze tam pokaze ci moje wlasne skecze Jest tak piekna ze nie moge ustac zato w spodniach stoi dawno wiec zdejmij ta sukienke stringi i ponczoszke pokaz mi swoja broszke zawolaj swoja kolezanke chyba anke ale huj mnie to obchodzi bo jest wybrancem jak neo w matrixie tak ja przebije lody jak tytanik i lodowiec skrusze miedzy nami lody" I jak moze cos z tego byc?? dawac notki

Gość sarmancka
rzygać się chce jak się to czyta

co ty wiesz o rapie kobieto..

Gość sarmancka
na tyle zeby powiedzieć Ci, żebyś zajął się czymś innym xD

Ale to jest sam tekst a jakby do tego dolozysz jakas fajna muzyke to by bylo calkiem co innego...

HA, bardzo sensowne, składne, przemyślane, niczym bajki Ezopa- ma to jakąś głębsza myśl (bardzo dobrze ukrytą)

Gość pomidor z białym nalotem
zajebistee:D:D sam se zaczołem rapować:classic_cool: koles masz talent:classic_cool:

Gość sarmancka
Jak dla mnie zbyt wulgarny tekst

Sarmanca musi taki byc to jest rap a nie litania

Ktos taki jak ja jestes zerem sam nie potrafilbys zlozyc nawet 1 zdania z przeslaniem...:/

Gość sarmancka
Ale można wyrazić to co się czuje w sposób delikatny, a to ludzie cenią. Normalni ludzie. Acha Sarmancka, nie sarmanca :)

Nie spinaj sie tak mala czuje ze chccesz byc jednym z kotkow na teledysku:D

Nie masz kobieto zielonego pojecia o prawdziwym rapie i dobrym flow

Gość sarmancka
Chyba straciłeś czucie kolego. Proponuje, żebyś napisał coś naprawdę dobrego,(czyt. kulturalnego, bez zbędnych wulgaryzmów) a wtedy będziemy mogli Ci powiedzieć, czy masz talent.

Gość zmeczona snami
jak na standarty polskiego hip - hopu to pasujesz jak ulal i jestes na takim samym poziomie jak wielu naszych wybitnych hip-hopowych artystow. na twoim miejscu nagrywalabym plyte i wysylala wytworniom fonograficznym. powaga.

a tu następne texty ty głąbie studencie ciemny konfidencie myslisz że lepszy dentka bo ci pyte lizała studentka wychowany w ciemnogrodzie będzie sławe w chu-jo-grodzie sram ty ciemna maso sra pokolenie jot pe dwa

Mam kilka lzejszych tesktow chce decydowac o tym, co uważasz za słuszne lecz dlaczego tylko ja mam uwazac kłotnie zniszczyły wiele relacji na mej drodze ale coz wiem co myslę, nie na wszystko się zgodze. Nie mam zamiaru spełniac czyjs oczekiwan , w zyciu nie chodzi o to by sympatię zdobywac,więc czasem ktos zarzuci Ci egoizm i co z tego, masz wszelkie prawo do tego by się bronic. To boli kiedys blisko, teraz sobie obcy ludzie i trudno tak musiało być, nie mam złudzen, nie mam pretensji, nie czuję nienawisci, wszystkiego najlepszego, obcy jest mi smak zawisci, mszczą się słabi, nawiedzeni chcą Cie zbawic, czasami duma nie pozwala spraw naprawic, cóz czasem granice ktos przekracza, a w zyciu? ..Nie ma powrotow, czas przeciez nigdy nie zawraca. cos takiego skleilem kiedys... lepsze???

Gość sarmancka
No widzisz, chcesz to potrafisz... Czuje sie jakbym to juz gdzies slyszala

otwieram wino ze swoja dziewczyną chciałbym żeby ten czas nie przeminął :classic_cool:

Popatrz jak wszystko sie zmienia cos jest a pozniej tego nie ma:D:D Ruda ja tez lubie sidneya:D

Gość boczek słony
z tego ostatniego niektóre odniesienia nie są twojego autorstwa wzorowałeś sie jesli nie spisałeś

'madafaker ' pieprzacy matke, po polsku 'skurwysyn' Z KURWY SYN jak nie jarzysz gratuluje weny

Widze ze sie kurwa kilku slow nauczylas po angielsku brawo brawo!!!

LUDZIE NA KAFE SA popierdoleni nie umiecie skopiowac potem wkleic w googlach i wiadomo czy skopiowalem czy nie....brak szarych komurek takie marne prowo:P

chyba tobie powinnam pogratulowac glupoty, bo chyba niewiesz o czym piszesz... :o pokaz mamusi text moze sie ucieszy..

I to ma byc rap??? To jest jakies gowno...lepiej nie probuj sie tym zajmowac na powaznie bo sie tylko osmieszysz...

Ty jestes pierdolnieta a pozatym mother fucker to znaczy matko jebca a nie skurwysyn inteligencie kafeteryjny:P

Son of bitch to skurwysyn