Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RAZ A KONKRETNIE

konkretnie-podoba wam sie imie PATRYK

Polecane posty

Gość to jest pytanie he he
to babskie imie, tak mi sie kojarzy, zdecydowanie lepiej jak diewczynka jest Patrycja, niz chlopiec Patryk. Potocznie mowiac, uzywajac słownictwa z kafe 'ciotowate'. Tak samo jak Natan i Oliwier

Gość pytanie odpowiedz
Nie podoba mi sie. Nie znosze meskich imion, ktore maja odpowiedniki w zenskich. Patryk dla mnie brzmi jakos :O niepowanie i nie mesko - trudno mi sobie wyobrazic doroslego fajnego faceta o imieniu Patryk :O

dla mnie to imię jest wydumane i zniewiesciałe. No i z papryką mi się kojarzy:D Papryk! January najbardziej mi sie podoba, ale to rodzinne uwarunkowanie

a moj synk bedzie mial tak na imie, ale to ddlatego, ze to patron zeglarzy i Irlandii a to moja pasja odd lat :)

Gość do malaona
ja tez sie zastanawiam nad tym imieniem,z tym ze ang.pisowni ze wzgledu na kraj,ale troche twardo sie je wymawia...dlatego nie jestem pewna.Podobno najlepiej znalezc imie dla dziecka ktore juz sie urodzi,widzimy je i mozemy dopasowac...chyba tak zrobie,bo moj facet tez nie ma pojecia,tak jak w pierwszej opcji mielismy juz gotoew imie od poczatku tak yeraz kompletna pustka w glowie:)

tak, to tez racja, ja sobie gaddam, ze bedzie Patryk, ale moze sie okazac, ze jak sie urodzi to nie bedzie nikim innym jka np Adasiem :) ale Patryk to moje wymarzone....

Gość Ha ha ha ha ha
Normalnie nie mogę się nadziwić jaki niski poziom prezentujecie swoimi wypowiedziami i poglądami. Nie rozumiem na jakiej podsawie kojarzy wam się Patryk z gejem albo ciotą. Wasze rozumowanie mnie przeraża. A jaka różnica jest między patrykiem a Dominikiem??? Albo Oliwierem?? Albo Fabianem??? Imię rzecz gustu??? A o gustach nie dyskutuje... a już na pewno nie taki sposób. Mi osobiście imię Patryk się nie bardzo podoba ale nie mam tak dziwnych skojarzeń jak wy...

znam kiku Patrykow, moj kuzyn ma na imie Patryk, najlepszej przyjaciolki chlopak, koledzy i dzieciaki i mi to imie sie podoba. nie mam zadnych dziwnych skojarzen plus zaden znany mi Patryk nie jest gejem :D pozdrawiam

Gość nie nie podoba mi sie
Zawsze mi sie jakos kojarzylo z papryka ;)

Gość O nie nei no nain
Stary Pryk

Gość nie nie nie nie nie nie

Gość tak tak tak krótko węzłowato
a nie jakies tam aleksandry np co to nie wiadomo jak nas to wołac alek olek?

Gość nnnnnniam
Każdy ma swój gust co do imion. Mi siępodoba, zresztą mój synek ma tak na imię (jako jeden z ok. 5 bobasów w bloku o tym imieniu nawiasem mówiąc), a szczerze nie podoba mi się jakieś 95% imion męskich i 80% żeńskich. Niektóre gusta tolerują więcej imion, inne mniej, i nie ma co zadawac takich pytań o normalne imiona bo zawsze będą przeważac wypowiedzi negatywne, a to nie jest przyjemne. Jedyne czego powinno się unikac to imiona wyraźnie obraźliwe, niesmaczne, tak jak np. Mściwoj nie wyobrażam sobie tak dac dziecku, 100x lepiej jakieś staropolskie Bogusławy czy coś takiego. A niestety i Mściwoja zdarzyło mi się spotkac - współczuję.

Gość gość
Nie. Nigdy mi się nie podobało. Wszystkie znane mi Patryki były beznadziejne. Podobnie Krystiany. Zauważyłam pewną prawidłowość, że tego typu imona Patryk, Krystian, Oliwier, Alan a ostatnio Natan wybiera patologia albo nowobogaccy. Takie są moje obserwacje

Gość gość
Nie. Nigdy mi się nie podobało. Wszystkie znane mi Patryki były beznadziejne. Podobnie Krystiany. Zauważyłam pewną prawidłowość, że tego typu imona Patryk, Krystian, Oliwier, Alan a ostatnio Natan wybiera patologia albo nowobogaccy. Takie są moje obserwacje

Gość gość
Jedno z gorszych dla faceta. Malomeskie, jakies takie pretensjonalne, kojarzy mi sie z patologia lat 90.

Gość gość
Mnie akurat sie nie podoba, ale nie mam nic do tego imienia, jesli komus odpowiada, to ok.