Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana i nieszczesliwa

zabije sie dzis ,odejde ....

Polecane posty

juz nie moge ,......kazdy am w dupie to ze mowie na glos ze sie zabije wiec sie zbije dzis ................. he....dla przykladu.....

Gość daj sie przeruchać
PLIZZZZZZZZZZ!!!!

Gość zrobie Ci minete
za darmo !!!!!!!!

Gość wioesz co ... ... ...
Samobójca jak chce się zabić to nie mówi o tym głośno po pierwsze, a po drugie po co Ci to? Może teraz coś tam się Tobie nie układa, ale może czeka cię jeszcze coś fajnego w życiu. Wszystkiego już spróbowałaś w życiu, że chcesz odchodzić? Lepiej pomyśl co zrobić, abyś poczuła się lepiej, a nie takie durne myśli do głowy Ci przychodzą.

Gość bo tak naprawde kazdy
ma w dupie, kazdy ma swoje probllemy, wiec nie zabijaj sie, bo co za satysfakcja i co ci z przykladu. Pojda na pogrzeb i dalej beda zyli swoimi problemiami.

Gość tez mam 21 lat
dlaczego chcesz to zrobic?? nieszczesliwa milosc, choroba, cz zwyczajne zalamanie? wszytko da sie przeżyc :) uwierz, ze tez potrafisz sobie poradzic :) powodzenia :)

bo tak naprawde kazdy - on ma racje. W dupie mamy tak naprawdę czy żyjesz czy nie. Lepiej autorko zrób na złość ludziom i żyj :classic_cool: wkurwiając ich codziennie

Gość na samobójcze myśli najlepszy
jest sex

jestem sama z dzieckiem nie mam warunkow na nic maz sie smieje jak mowie ze sie zabije .....

mieszkam w usa nie mam rodziny nie mam nikogo nie mam samochodu nie mam pieniedzy nie mam nawet ciuchow ..nie mam nic a on sie smieje.....

Gość dfsf
to masz meza to jak sama

Gość wygadja sie tu anonimowo
moze ci ulży (oby)

wiem ze mam depresje poporodowa ale kazdy olal to nie widze juz sensu nie widze pomocy z nikad .......zostalam na pastwe losu z wlasnymi uczuciami z mezem ktory si etylko smiac potrafi..... bo mnie juz nie kocha.......a tylko wykancza mnie psyhcicznie.... nei chce juz nic..dlatego tak sie ze mna stalo bo poswiecilam wszystko a dostalam nic.... dostalam chorobe nerwowoa i psychiczna chyba... bo nie mam jzu sily nan nic....do dupy jestem .....umieram ,,...

po co się zabijać, w życiu tyle jest rzeczy które sprawiają radość :) wystarczy po to sięgnąć:) pójść na zakupy, włączyć ulubiony film, zrobić sobie pyszne cappucino, umówić się z psiapsiółą na ploty, jeśli jest facet, zaciągnąć go do łóżka:) po co rezygnować z tego wszystkiego? nie wiesz, co Cię czeka po śmierci i chyba nie chcesz wiedzieć, nikt nie chce

moge wszytko powiedziec ai tak mi nie ulzy.... dostane komenty typu ..zabij sie....itp...

masz rodziców, do którzych możesz wrócić? jacy by nie byli, na pewno Cię przygarną, nie warto męczyć się z człowiekiem, który nie zasługuje na miano męża i do lekarza po dobre leki

Gość od jednych uslyszysz zabij sie
ale od innych slowa otuchy, wiec wal smiało, co masz do stracenia?

Gość a jak duze dziecko

seniorita zapedzilam sie slepa w kozi rog z milosci dalam mu dziecko i co ....i huj z teego....nie wygladam juz tak jak wygladalam ale mam synka kocham go ......maz mnie zaniedbal totalnie uczuciowo traktuje mnie jk smiecia......twierdzi ze nie doroslam do macierzynstwa poniewarz buntuje sie przeciwko spedzaniu z dzieckiem 24h na dobe zamknieta w domu tak jak wczesniej wspomnialam bez samochodu i kasy bez niczego....a on przeciez chodzi do pracy a ja siedze w domu wiec ludzie wczym oproblem....???? przeciez ja mam zajebiscie bo nic nie robie tylko siedze w domu z dzieckiem ....

dziecko ma niecaly rok i nikt mi w niczym nie pomaga....wszystko n amojej gloiwe a tatus moze zduma stwierdzic ze jego synek ma roczek a on ani raz go nie kapal nawet czy to jest normalne ???

i pierdoli mi ze j nie doroslam do macierzynstwa bo zostawil mnie na pastwe losu i twierdzi ze tak kazda matka ma i ze tak jest a ja wiem ze tak nie ejst.....i wogole zalamana jestem nie mam sily jzu fizycznie i psychicznie nie mam nikogo.... nie mam do kogo zzadzwonic nawet....moj tata nie zyje ...miesiac przed porodem zmarl total zalamka ...maz nie rozumie ze mi ciezko nie ma uczuc ....i mowie mi teraz ze dre sie i wstyd mu za mnie bo nie panuje nad soba juz i zamiast mi pomoc dobija mnie i poniza...w moim zalamaniu mnie dobija moj maz ...moj maz....ten jedyny ....doprowadzil mnie do mnieszczescia ....

kochana, w Polsce to dopiero dramat, bo nie dość że z pracą krucho, to nawet jeśli kobieta znajdzie to w większości może zapomnieć o tym, by stać ją było i na mieszkanie i niańkę/żłobek. Więc musi tkwić przy gadzie. A Ty jesteś w USA przecież, z normalnie płatną pracą to tam chyba nie jest tak ciężko??

Gość Pozdrow wszystkich

zrozumialam ze on jest cieciem i nie zasluguje na mnie ale jestem tak wyczerpana ze juz nawet zyc mi sie nie chce wcale.....spac mi sie chce niewyspana jestem......i niech nikt mi nie pisze ze zamiats teraz pisac mam isc spac bo pisze to z malym przy nodze ...i gdyby nie on przy mej nodze wtej chwili ide na porch biore linke i sruuuuuuu nie ma mnie.....depresja zlekcewazona takie ma skutki....chcialam zebyscie tuylko to wiedzieli.......i pamietali na przyszlosc jak spotkacie osobe taka zalamana i nieszczesliwa............

Gość prześpij sie z tym
jutro z rana bedzie lepiej, szkoda malego, niewinny, a tak bedzie zdany na pastwe ojca lub pojdzie do adopcji, niewiadomo u kogo, teraz w stanach glośno o adopcjach pedofili