Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska77777

rozstanie po 9latach bycia razem

Polecane posty

Gość miska777
w sumie masz racje,ale wzięłam tak te jego słowa do siebie ,ze myslałam ,ze jakos fajnie ten dzien spędze,coż nie odstanie się to już,na pewno jakaś nauczka na przyszłośc,innym razem gdyby coś takiego miało miejsce pewnie zastosowałabym się do twojej rady,jest mądra,a teraz to po fakcie,jedyne co moge to czekać może się do mnie odezwie jeszcze,,

Gość Justa82
no wlasnie dla kochanych osob nie robimy wyjatkow? i to w tak blahej sprawie przeciez w dzisiejszych czasach jest MNÓSTWO innych, roznych sklepow, czy ten jedyny musial ICH poroznic? ja uwazam, ze moglo cos od dawna w tym zwiazku wisiec w powietrzu i tylko czekalo na okazje bo to dla mnie naprawde : "pierdółka"

Gość miska777
włąsnie pwnoooka to jest jeden dzień w roku i czasem można zacisnąć zęby fajny nie fajny sklep ale jak się kocha ta osobe i tak tyle dla tych facetów jednak robimy,,,

Gość miska777
wisiałą całą masa,ale gdyby tu zacząc pisac,,,, szkoda topiku na moje wypociny,dodam ,że jest ciężką osobą do życia,mało kto by z nim wytrzymał,to facet który od 8rano do 1 w nocy jest przy kompie tylko i wyłacznie ,nawet pogadac z nim się nie da,jakieś przytulanki czy coś absolutnie nie ma na to czasu on ma swoje zycie,,,

Gość Justa82
miska wczuje sie w jego sytuacje sluchaj jesli sie kochacie to sie zejdziecie jesli nie to znak , że nie byla milosc tylko zauroczenie czas wszystko weryfikuje POWODZENIA

Gość miska77777
zauroczenie to na pewno nie bo 9 lat razem non stop to była wielka miłośc ,ja takie głupie rzeczy robiłam dla niego,ojj sama nie wiem co pisac ,faktycznie czas zrobi swoje tylko te dni po rozstaniu są dla mnie koszmarnie cięzki ,tym bardziej że wiem ,ze on sobie chodzi na spotkania z kumplami i jakoś mu łątwo jest a ja w domu siedze i rycze,,