Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna licealistka.....

mój kłopot

Polecane posty

słuchajcie, dordźcie mi coś, mam straszny problem :( chodzi o mojego nauczyciela od biologii :( chodzi o to, że on podobał mi się od pierwszej klasy liceum (teraz jestem w maturalnej) jest młody, przystojny i można z nim pogadać, pewnego dnia pod pretekstem rozwiązywania zadań z bioli zaprosił mnie do siebie (zdaję maturę z biologii) i wtedy... przespałam się z nim :( a źle mi dlatego, że on ma żonę, która leży w szpitalu, bo na dniach będzie rodzić... było cudownie, ale czuję się okropnie dlatego,że on ma żonę, w tygodniu będę musiała się znim spotkać w szkole, boję się tego :(

Gość węszyciel
hehe, rozwiązywanie zadań z bioli :) grube nici, oj grube 0/10

a co takiego dziwnego jest w rozwiązywaniu zadań z bioli?

dlaczego myslicie, że to prowokacja? :( to ich pierwsze dziecko... a czy to w ogóle ma jakies znaczenie? :(

Gość heh ale jajca
puść to w zapomnienie było miło i tyle;)

hmmm. ... czyli ich zycie seksulane było moze mało udane? Moim zdaniem wykorzystał Ciebie. Postaraj sie o tym zapomniec...

tak właśnie bym chciała, puścić to w zapomnienie, ale ciągle mam wyrzuty sumienia z powodu jego żony, zachowałam się jak zwykła szmata... :( nie wiem czy udane było ich życie seksualne, nie rozmawialiśmy nigdy na takie temat...

Gość patsewnu
facet był na głodzie i Cię zwyczajnie wykorzystał. Wiadomo, jak żonka ma rodzić, to seksu mogło nie być od dawna, bo w zaawansowanej ciąży to nie jest wskazane. palant z niego Ciebie nie oceniam, boś młodziutka i (sorry) naiwna