Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomiiiiiiii

mam 32 lata i nie mam pracy i uwazam

Polecane posty

Gość smutnomiBoże
Nie wiem - Izabel też nie umiała na siebie spojrzeć krytycznie. Wyszłaby za mąż za Marcinkiewicza gdyby miała studia bankowe w GB? Pomyślcie. Na pewno niczego nie skończyła bo wydawała kasę na podróże i myślała, że Bóg wie kto na nią poleci. I skończyła marnie. Ja też skończyłam marnie, ale przynajmniej jakoś normalnie, a nie takie coś. No sami powiedzcie. Ona jest DAREMNA ta dziołcha. Zarabiając w banku miała sobie coś skończyć. Wielki ślub... żałosne. :(

Gość smutnomiBoże
Szkoda, ze nie masz niczego hotelarskiego wiesz - czasem potrzebują na recepcjach. Tylko stara już jesteś - jak ja. No nie wiem... możesz jechać sprzątać jeszcze. No i zostaje Ci linia z jedzeniem czy tam coś - warzywa. To też. Jak chcesz mieć kasę.

Gość smutnomiBoże
Sa jeszcze kursy biblioteki i to też trwa rok - ja już długo chcę to robić ale nie ma za co ciągle i tak dalej. Jak itepe. Może biblioteka? W końcu już zarabiałaś w tej szkole, nie? ja mam wszystko rozwalone to mi nie zależy, a co sobie przypomnę to... uhmm... no ale może ci jakąś biblitoekę dadzą. A to się zapytaj bez kursu nawet. Byle kto pracuje w bibliotekach róznych.

Gość smutnomiBoże
być może i TAK POWINNA BYŁA ZROBIĆ na studiach by kogoś poznała, nie? Nie mogła tak pomyśleć? Pracę miała w przeciwieństwie do wielu studentów... no cóz... wszystko co mogła zrobić to poślubić 50 latka z polski. Jak dla mnie.

Gość smutnomiBoże
powyższy post był o Izabel Marcinkiewicza. Nawet nie podała nazwiska - bo nie ma studiów. Na pewno temu. I za to by ja wyrzucili pewnie. jakaś poetka bez nazwsika w przyszłości posłanka bo pracowała w banku w GB. Hmmm... nie uważam Polski za swoje państwo , ale cóz... źle też sie nie będę wypowiadać całkiem bo wszystko ma plusy i minusy . Polska też.

Gość smutnomiBoże
Ale widzicie - dobrze robię - NIKOMU SIĘ NIE DAM. Studia to jest 5 lat. 5 lat kurde. Ty tez sie nie daj autorko topiku. Co wy sobie nie wyobrażacie wszyscy? 5 lat nauki!!! A doktoratu mi nie chcą dać z zawiści - drugie tyle. Co wy sobie nie myślicie ile to jest czasu i w ogóle! I nie tylko zresztą. I studia dzienne, a Izabel też nie to samo to jest przecież. Ile kto ma czasu i tak dalej. No banda wariatów w tej Polsce wszystkich porównywać. :( I jeszcze mi się śmiać chce bo wygląda jakby izabel rządziła sobie Marcinkiewiczem ale jest prawdopodobnie na odwrót. Choć kto tam wie. Są siebie warci. Niemniej okazała sie za głupia dla Anglików i to mogło być. A jej sie wydarzył bo by wyleciała inaczej pewnie za chwilę (po 30stce). A tak? Młodszemu by się nie dała bo w końcu taka kariera i ma co ma. Może sobie zrobić dziecko...w końcu jest męzatką, nie? Ona nawet nie wiem pewnie o co chodzi. No ale... teraz żeby wyglądać muszą zatrudniać dalej Marcinkiewicza. Się wkopali. Powinni ich razem do Polski wyrzucić. Do polski na wakacje... no pięknie. Też bym chciała mieć takie życie to tu to tam... kiedy chcę.

Gość smutnomiBoże
Ona nawet nie WIE pewnie o co chodzi. No ale... (tak miało byc powyżej)

Gość smutnomiBoże
No i co - znalazłaś coś smutnomiiii? Nowy dzień , nowe wyzwania... zostaje to samo wyjście - wyjazd za pieniądzem, co? :(