Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna 34 34

uciazliwa sasiadka

Polecane posty

Gość katarzyna 34 34

co robic?codziennie rano moja sasiadka ktora mieszka nadema stuka szpilkami przez ok 15 min zamiast odrazu ubrac buty i wyjsc do pracy,nawet w wolny dzien nie moge sie wyspac bo mnie to budzi wszystko slychac sciany i sufit sa cienkie bo to irlandzkie budownicto.nie rozumie po angielsku i polsku bo to chyba ruska

Gość ee tam
Ja tez mieszkam w irl, i na górze było słychac pralke, a nad mojąsypialnią jak sie ruchali to słyszałam jęki i trzeszczenie łózka, szczegolnie w niedziele. Weź idz i naklej jej na drzwiach kartke z upomnieniem po angielsku i juz:)

Gość katarzyna 34 34
ale ona nie rozumie angielskiego i polskiego

Gość ee tam
Udaje szmata pewnie, po angielskiemu jak jej napiszesz to zakuma pewnie...

Gość refvber
Пожалуйста, стоп, котор нужно погулять в вашу причину высоких пяток никто может sleap. Вы делаете к много noice. И настолько не трудно положить ботинки дальше перед идти вне не 20 минут раньше. Спасибо.

Gość dsvgrdsf
to jest poprawne Пожалуйста, остановитесь, чтобы ходить в ваш высокие каблуки причину никто не может sleap. Вы многое сделать, чтобы шум. И это не так сложно положить обувь перед выходом не 20 минут before.Thanks.

Gość ee tam
o jacie co to ? Nigdy nie uczyłam sie ruskiego Ale nie wiadomo czy to ruska ... Jak mieszka w kraju w którym trzeba mowić po angielsku to na bank zrozumie po angielsku albo se przetłumaczy w necie