Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sieeee

Ważne pytanie

Polecane posty

Ale to kwestia przyzwyczajenia jest, ale z aloesem tez są fajne. Ciekawe gdzie podziała się autorka, przecież to ona zainicjowała to wszystko.

Gość lamka 2
ale to przeciez grube jest, jak do tego ubrac np. waskie spodnie?? przeciez to jest jakies chore. Nie ma huggies dla doroslych.

No ja już moje kochane idę spać,zastanawiam się czy zakładać pampersa na noc...hmmm...trochę mi szkoda bo jeden mi został a jutro niedziela to do kościoła bym w nim poszła...chyba tak zrobię:) Zajrzę tu jutro zobaczę jak nasze rozpowszechnianie nowych trendów się ma:)

Gość lamka 2
Ja dziekuje, ja nie wierze, ze Wy nosicie te pieluchy

lamka no coś ty, podciągasz mocno do góry tak by wystawały i gwarantuje Ci, że spodnie się dopną. Jak to nie ma huugies, jak ja używam. Zapytaj w swojej aptece. jeśli masz fajna babkę tam to Ci coś doradzi odpowiedniego.

Gość lamka 2
Maniuś bo ja mam 2 nicki, a nie chce mi sie teraz logowac. Zreszta tamten jest na powazniejsze tematy ;)

widać moda zatoczyła koło: doszła do stringów i nie było już czego ujmować więc postanowiła zacząć od nowa

ja bede wieczorkiem jak dzis tez bede zaraz zmykac :) ja na noc ubieram takie pantalony jak dziewczyny tanczace knkana nosza , wiecie jakie ??? no moj maz to uwielbia :D ubralam sobie i czekam az wroci z nocki :)

Gość lamka 2
Manieq ciesze sie, ze jestes. No dobra podciagam do gory, ale co z tego jesli ten pampers jest gruby prawie jak drugi tyłek i na to jeszcze zalozyc spodnie??

Gość
:D :classic_cool: akcja : " nie róbmy z ludzi wariatów" trwa :classic_cool: :> dlatego ja im wierze :classic_cool: :) i jutro tez sie zaopatrze

manieq czytasz mi w myslach :))) wlasnie teraz sie dadaje gdzie sie da :) dlatego zamias fikusnych majteczek mam wlasnie pantalony :)

mmm upojna noc, ja zazwyczaj śpię jedynie w pampersie jak mam okres, także zobaczę co dziś tam założę:)

Gość lamka 2
Ty Manieq chyba masz racje, ja dziekuje toż to szok

o przerwuś wróciłaś! No kupuj, kupuj, zobaczysz, że warto. A lamka gwarantuje się, że spodnie Ci się dopną, wiesz ciężko sobie to wyobrazić, ale serio da się, z resztą już Ci biznes pisała, że teraz się raczej leginsy nosi, więc po kłopocie.

przerwa madra kobita z Ciebie :) bo wierzyc trzeba madrym ludzia , na czasie z poczuciem humoru :) a nie zakompleksionym kobitko co to zawsze sie czegos czepia :( a to ze masz za ladne nogi i juz jestes lafirynda a to ze matka wyrodna bo dzieku sloiczki podajesz ah wymieniac bym mogla do rana ;) na szczescie sa jeszcze normalni ludzie na tym siecie oh dzieki Ci kfeterio!

Gość lamka 2
No ja rozumiem jeszcze pantalony, im wiecej zakryte tym napiecie wzrasta, ale pampersy??

jejku no co w tym aż takiego dziwnego. To już nie są takie pampersy jak dawniej, One są ładne, dlatego warto by wystawały ze spodni, a nawet pojawiają się z podwyższonym stanem. Niedługo będę je miała to sobie jeszcze szelki dokupię.

Jako że nie mam comiesięcznego problemu z przyczyn uwarunkowanych genetycznie (z czego jestem niezmiernie zadowolony) to ograniczam się do niezbędnej bielizny w postaci bokserek, a spanie w pampersie jest dla mnie co najmniej śmieszne. Jestem propagatorem spania nago, a kobieta może co najwyżej zarzucić jakąś koszulkę działającą na moją wyobraźnię.

Gość lamka 2
Ja juz nawet moge to przyjac do wiadomosci, ale nie potrafie sobie tego wyobrazic jak ten bezksztaltny pampers odznacza sie na tych leginsach.

kup, załóż a zobaczysz, to jest super, coraz więcej dziewcząt tak nosi, do tego jakaś fikuśna bluzeczka i jesteś glamour:) a zima, gwarancja zdrowych nerek!

manieq no powiedz mi tylko ze pantalony na Ciebie nie dzialaja ???? wez przestan ! i musze Ci drogi przyjacielu zmartwic boxerki tez juz z mody wychodz chodz moj maz czasem jeszcze zaklada kupuje mu jednak kalesony :) teraz one sa w modzie nawet latem a moze nawet latem sa bardziej sexi , bo wiesz spocony facet dziala !!!