Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sieeee

Ważne pytanie

Polecane posty

Wiecie, moje koleżanki przestały mnie odwiedzać, nie wiem dlaczego? One są jakieś dziwne, że nie używają pampersów nie sądzicie?

Gość ja nppp
tez tak mysle :))) a myslalm ze juz wszystkie wymarly :(

Gość ja nppp
pewnie je nie stac na te pamersy i zazdrosne sa , jak to u kobiet czesto bywa :( takie kolezanki to nie kolezanki nic sie nie martw ;) zaloguje sie bo nie chce mi sie wpisywac ciagle nicku

no zaloguj, to bardzo wygodne:) staniesz się przez to sławna:) No ja myślę, właśnie, że zazdroszczą, bo jak szlam z nimi ulica w tym pampersie to wszyscy faceci się oglądali tylko za mna a nie za nimi...no ja się nie dziwię jak one się na modzie nie znają...:o

oj moja ciotka mieszka w USA i tam jest taki super sklep cos jak sexshop tylko z najsexowniejszymy podpaskami jest tam sporo innych ciekawych rzeczy , ona mnie tam zaopatruje , co miesiac wysyla paczki :D jest cudowna kobieta , teraz niestety jestem w ciazy wiec nie mam okresu ale i tak nosze pieluche bo mi sie strasznie to podba :D ale mam zapas a mnie na te 8 miesiecy wystarczy jedna moge ci przeslac reszte :D

ekhm... no wiec powiem tak dopiero po przeczytaniu tegopytania i odpowiedzi na niego... dowiedzialam sie ze wogole uzywa sie takich rzeczy

Gość lamka 2
Wy zartujecie z tymi pieluchami? Nawet przy bardzo obfitym okresie, to sie conajwyzej zmienia podpaski czesciej, no gorzej faktycznie w nocy. Przeciez taki pampers, to nawet przy szerokiej spodnicy chyba jest widoczny, wiec nie sciemniajcie, ze zakladacie do tego spodnie. I co moze chodzicie na rozkraczonych nogach jak dzieciw pampersach?

jejku do wszystkiego się można przyzwyczaić, a wy nie przesadzajcie, nie znacie się na nowych trendach, widzicie, ze dziewczyna w ciąży, okresu nie ma a i tak zakłada bo to super wygląda. polecam poważnie! Tacy nie z tego świata jesteście...

no nick to taki najbardziej oddajacy moje ja :) dream no co ty !!! na jaiej wiosce tys sie uchowala ??? ale nie martw sie zaras Cie tu doinformujemy :D

Gość lamka 2
ale co w tym pampersie na tylku super wyglada??

zartujemy odrazu no cos ty , rozkrok tez jest bardzo modny wiesz to jak taniec kiedys tanczylo sie inaczej teraz tez , porzadny rokrok i wysoka szpilka to jest cos :D

No w ogóle modne jest teraz noszenie pampersa, po prostu, widzisz że dziewczynie ciocia takie nowe z podwyższonym stanem sprowadza bo tu nie ma a to najnowsza rewelacja jest, dobrze, że mi podeśle to będę miała.

Gość wyrywacie na z impry
ej ciotki ui nas wlasnie impra w toku a wy tu o pampersach ssacie! UWAGA!! Śledzik! hehe, zart:P UWAGA CHODZCIE DO NAS I ZASTANÓWMY SIE CZY SIEDZENIE W SOBOTE WIECZÓR NA KAFE MA SENS!!;]

Gość lamka 2
a ja juz chyba wiem co i sama sobie odpowiem, bo Wy pewnie macie takzwane płaskodupie i te pampersy wam je troche wypychaja, zgadza sie?

no tylko zebys mi nie zapomniala adresu wyslac kochana ,!!! bo inaczej bedzie krucho :O wysle Ci kurierem 24h :D

ale u nas tez jest fajnie, przynajmniej może ktoś skorzysta z naszych rad i przekona się jak to jest być zarazem modnym i czuć się komfortowo:)

ja tam dupke mam ok , :D biust troche maly chodz teraz nadrobilam :) a po ciezy zachowam wkladki laktacyjne to se troche wypcham a co :)

wyśle wyśle, pamiętam. Patrz jakie one dziwne, lamka od razu płaskodupie, to nie chodzi o kształt tyłka, tylko modnie jest tak pampers wystaje ze spodni, zwłaszcza, że pojawiły się te z podwyższonym stanem a jeszcze jak założysz do nich szelki to już w ogóle. Zawsze czysto, zawsze sucho, zawsze pewnie, zawsze modnie, a dawniej były tylko 3 pierwsze "zawsze".

Gość lamka 2
ale to sa takie pampersy jak dla dzieci tylko wieksze?

ja tam na impre sie nie nadaje musisa bede niebawem , moge rad udzielac jedynie :) kilka lat temu nie siedzialam w soboet na kafe bo netu nie mialam :P hi hi a pozatym wtedy parkiet byl moj :D szkoda ze wtedy nie byly pamperchy w modzie :(

tak takie dla doroslych :) dokladnie :) widze ze lapiesz :) always juz wymyslilo 4 skrzydelka ale to i tak nic z pampersem :)

oj kochana faktycznie to weszło całkiem niedawno, ja noszę już co prawda dość długo okres czasu, ale popularne zaczęły być nie dawno.

no tak , wszytskie nam pouciekaly :( i same zostalysmy :( ale co zrobic nie kazdy , potrafi nadazyc za moda ;(

proponuję użyć tych z aloesem - nie podrażniają skóry (podobno)

ooo dzieki za rade :)))) ja sie sudokremem smaruje to mi to nie grozi :) ale dobra rada zawsze sie przyda :)