Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sieeee

Ważne pytanie

Polecane posty

Tak jeśli chodzi o mężczyznę to tylko kalesony, i to w takim niebiesko-szarym kolorze, ze ściągaczami na dole nogawek.

Gość lamka 2
szelki do pampersow?? Nie dziewczyny nie pijcie juz wiecej!

Nie wyrzucę kobiety na wycieraczkę jak ma okres. To tylko kilka dni. Może wtedy ubrać coś grubszego ale nie pampersa! Nie mogę sobie wyobrazić swojej reakcji jak chciałbym ją złapać w nocy za tyłek a tam pampers... To porażka stylistyczna dla damskiego ubioru i dodatkowo ujmuje 100pkt sexapilu

musze zrobic zdjecie i wyslac drogiej kolezance :) jak dobrze dopniesz pampersa i szelki zalozysz to bedzie sam sex wierz mi i miome ze w te dni , nic z tego to facet tak sie napali ze ciezko bedzie mu wytrzymac :)

No teraz to przesadziłaś, nie pijemy, szelek jeszcze nie mam, czekam na przesyłkę od biznes bo ma mi wysłać kilka pampersów z wysokim stanem, takim pod biust, wiesz, tera modne.

nie obchodzi mnie co jest w modzie! moje klejnoty rodowe mają mieć wygodnie i mają w bokserkach a że w nocy i je porzucam to w czym problem?

MANIEq no bądź wyrozumiały, to lepiej by twojej kobiecie się lało z boku?? pampersy są modne i wygodne, także nie ma co się buntować, My z biznes wypróbowałyśmy to wiemy. Przerwa jutro kupuje, to pewnie napisze jak tam i co tam.

a wspomnienia z dzieciństwa o rajtuzach, kalesonach czy jak je się nazywa, prześladują mnie do dziś

a trzeba bylo odrazu tak mowic ! ze masz uraz :( wybacz nie bylam swiadoma :( teraz mi glupio w zamian moge ci zaproponowac cos innego , np golf robiony na szydelku z reniferem :) moge Ci przeslac tylko wymiary podaj :) i rogi byka tez mam :)

No nic ja już się teraz serio żegnam, jutro tu wpadnę. pampersa na noc nie zakładam zostawię na jutro do kościoła:) dobranoc wam:)

lubię zimę, biegam bez kurtki, rajtuzów czy kalesonów, bez czapki, szalika, rękawiczek, nauszników, wełnianych skarpet itp. jestem ciepły i jest mi ciepło a nie choruję wcale

nie obrazaj sie prosze , no niech Ci bedzie jeszcze wysle kubek na poranna kawe bez ucha , niebedzie podsluchiwal :)

Gość lamka 2
Kiedys widzialam w jakims amerykanskim talk show faceta, ktory przyszedl do studia wlasnie w pampersie, ale wygladalo to conajmniej dziwnie. Swoja droga Wy macie az tak obfite okresy, ze z Was sie leje, ze musicie miec zabezpieczenie az pod szyje??

nie ja nie mam takich miesiaczek , na szczescie robie to tylko dlatego ze stasznie mi sie to podoba , a teraz jak wiesz nie mam w ogole miesiaczki a i tak nosze :) dobra ide szkada ze kolega sie obrazil jest mi przykro bo nawet sie nie pozegnal :(

Gość lamka 2
kolorowych snow

Gość lamka 2
Manieq chyba jednak nie porozmawiamy ehh

Cześć dziewczyny, właśnie wróciłam z Kościoła, mój pampers zrobił furorę, wszyscy na mnie patrzyli z podziwem, niektórzy też jakbym co najmniej wariatka była...dziwni sa ludzie jednak...:(

Gość zastanawiam sieeee
widze że topik żyje :) Kupiłam zapas pampersów Huggies i jestem zadowolona, niedlugo okres wiec sie przydadza. Jeszcze nie mierzyłam ale boje sie że moga byc za małe :(

No żyje, żyje w końcu to temat na czasie. na pewno będziesz świetnie wyglądała, ja niedługo wypróbuje tych z podwyższonym stanem to tez zdam relacje:)