Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whattodo

Odezwać się pierwsza?

Polecane posty

Gość whattodo

W życiu bym nie pomyślała, że przyjdzie mi coś takiego do głowy :P A jednak... :P Tak, wiem, to dziecinne, ale tak już mam, mam swoje zasady, nigdy nie proszę itd. W każdym razie nie odzywami się do siebie ponad 2 tygodnie. Zawsze po takiej przerwie on pierwszy wyciągał rękę. Może teraz moja kolej?

Gość hghggfghghjhgh
:O

Gość whattodo
Kur... Po pijaku wysłałam mu w nocy zajebistą wiadomość "czy wszystko wporządku" :O Kurna, że też pijanej udało mi się wstukać litery... Najlepsze jest to, że miał wyłązony telefon, raport dostarczenia dostałam dopiero rano, a on do tej pory nie odpisał... Ja pier... ale jestem głupia :O Ale przynajmniej wiem na czym stoję i mogę już zamknąć tę kwestię..

Gość aleo
ja bym taka laske kopnal w dupe gdybym tylko ja mial bym sie pierwszy odzywac

Gość nhhgfgg
yhym :P

Gość 19blond85
tez mam dzis ten sam problem, tylko ze u mnie to ja czesciej wyciagam pierwsza reke. Tym razem nie ja zawinilam wiec nie odezwe sie pierwsza chociaz bardzo mnie korci.

Gość fiskus
wg mnie traktowanie zwiazku jak konkurs pt kto pierwszy wyciagnie reke ten przegrywa to idiotyzm. ogolnie to jak zawinilas powinnas pierwsza przeprosic ale reguly nie ma u mnie jest roznie po prostu lepiej szybko zegnac jakies male wasnie:) jak sie ludzie kochaja to nie powinno byc czegos takiego jak proba sily. ot tyle

Gość 19blond85
zlamalam sie, fuck. lzej mi na sercu, ale nie chce zeby on sie do tego przyzwyczail ze ciagle mu ustepuje i jestem troche za to na siebie zla.

Gość bvffgfdgfd
żal