Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedziemy na tym samym wozku

Gdańsk vs Kraków

Polecane posty

Gość co racja to racja brachuuu
do Mary Huana, nie wiem skad masz te dane, ale to 100% prawdy :)

Gość grenadinne
chyba z nonsesopedii ;) ale zgadza sie, orunia i stogi to nienajlepsze dzielnice. brzezno i nowy port - to samo. niektore zakatki wrzeszcza rowniez nie naleza do najbezpieczniejszych, podobnie jak dolne miasto, graniczace z glownym gdanskiem. za to mozna tam relatywnie tanio wynajac mieszkania. ale ja bym sie nie zdecydowala, chociaz na oruni dolnej udalo mi sie pomieszkac przez miesiac ;) wlasnie, zwrocilas uwage na koszty zakwaterowania?

Gość noe ladnie
heh, no tak to jest wlasnie z tymi wsiami, ja bym wybral wielka wies zwana wawa :) Mokotowek rlz

Gość Kraków the best!
Zdecydowanie Kraków! Mieszkam tu od urodzenia i od zawsze jestem zakochana w tym miejscu. szukam właśnie teraz jakiegoś swojego mieszkanka

Gość inesines666
To polecam Ci Osiedle Europejskie na Ruczaju:) Kupiłam tu mieszkanie kilka miesięcy temu i jestem mega zadowolona. A jeżeli wolisz inne okolice to fajnie też jest na Krowodrzy. Mieszkałam tam wcześniej przez kilka lat i było fajnie.

Gość gość
ja mieszkam w krakowie i czuje sie swietnie, zycie jest tansze nieco niz w warszawie no i taksówki tez - co tu duzo gadac, moge sobie pozwolić wiele razy na jazdę taksówką ( www.radiotaximpt.krakow.pl ) i wcale moj budzet na tym nie traci.

Gość gość
ja sie przeprowadzilam wlasnie z lublina do gdanska i w przeprowadzce pomagala mi firma www.przeprowadzkigdansk.eu :) fajnie, ze nie musialam sama tego robic no i gdansk jako miasto jest naprawde mega :)

Gość gość
KRAKOW! tu nawet taksowki sa o niebo tansze... np www.radiotaxi919.pl :)

Gość Unyxa19
To zależy pod jakim względem. Jeżeli chodzi o aspekt turystyczny to polecam zapoznać się np. z tą stroną http://www.domsupelek.pl . Jeżeli chodzi o pracę to w zasadzie ciężko powiedzieć, w okresie wakacyjnym dużo więcej ofert pracy jest z Gdańska.

Gość gość
Dobrze mi się korzysta z taksówek w City Plus – www.cityplustaxi.pl . Jak ktoś z nimi jeszcze nie jechał to polecam. Mają fajne, duże i nowe auta, raczej starym rzęchem się człowiek u nich nie przejedzie. Kierowcy mi się trafiają raczej dobrzy, nie miałem jakiś przygód ze stłuczkami, kolizjami i tak dalej. A nieraz zależało mi na czasie.