Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shellima

Ugotowalam dzis dzefa

Polecane posty

Gość Shellima

Pol dnia smieje sie z tego. Moj szef to taka cnotka niewydymka. Dzis wieczorem rozmawialam z nim i jeszcze jednym kolega, ktory (co wazne) stal bokiem do mnie, wiec nie widzial co robie. I tak gadamy, ja mam pod reka butelke. I tak sie bawie ta butelka nieswiadomie. Patrze a szef raz po raz zerka na butelke i na moja reke. Diabel mnie opetal i udajac ze nie widze jego wzroku, dalej prowadze rozmowe, jak gdyby nigdy nic a raczka jade poszyjce butelki, gora, dol, gora, dol. Powolutku. Biednemu facetowi az sie z uszu zadymilo, uciekl pod glupim pretekstem i zamknal sie w biurze na pol dnia. Hahahahaha... Ciekawe czy tez bawil sie swoja buteleczka... Faceci to maja nakminione... :)

Gość przy najbliższej redukcji
polecisz pierwsza :)

Gość w takich wypadkach to
mozna gwalt usprawiedliwic:) prowokujaca zdzira:)

Gość Shellima
E taaam moze i polece ale bylo warto widziec jak zaczyna sie pocic. :)

Gość Shellima
Nie, nie jest prawiczkiem. Ma zone i dwojke dzieci. Ale jakis taki cnotliwy jest. Jak bym dzieci nie widziala (podobne do niego) to bym pomyslala, ze korde dzieworodztwo musialo zajsc, czy inna cholera. No mily gosc, ale taki typ, ze zycie seksualne w jego przypadku truuudno sobie wyobrazic. Najsmieszniejsze jest ze moja zabawa na poczatku byla zupelnie nieswiadoma i nieskierowana na erotyczne podteksty. To jego reakcja mnie sporowokowala na caly wytep. Boszszsze to bylo pieeeknee... Musze wyprobowac kiedys na innym facecie... :) Mala butelka a cieszy. :)

Gość Shellima
Kiedyś jak mnie dopadł to wszadził swojego żylastego pena prosto w moja ciasna pupcię, jezzzzzzzzzzzzzzzzz jak wyłam z roskoszy :)

Gość prowo1/10
NIe wyszlo Ci:) wieczorem gadalas z szefemi na pol dnia sie zamknal w biurze?:) szczegolnie ze to bylo dzis wieczorem , to co juz na jutro sie zamknal? kiepszczak

Gość Shellimmma
Podszywy jeszcze nie spia??? A jutro niedziela do szkolki nie trzeba... :) Takiej prowo nie wymyslilabym sama. :) Mowie o dniu pracy, a nie dniu, dniu jako takim. Zaczelam prace o 15.30 (dokladnie pisze, zeby nie bylo). Szef mial moja zmiane. Pracowalismy do 23.30. ( 8 godzin). Rozmowa odbyla sie okolo godziny 19.00 i szef zwial. Szef wyszedl z ukrycia o 23.00. Pasuje juz wszystko, czy jeszcze nie? :)

Gość dalej nie pasuje
2h to nie pol dnia

Gość prowo1/10
a niech ci bedzie ze pasuje:D

Gość Shellimmma
Miedzy 19.00 a 23.00 na moje oko to wiecej niz 2 godziny. Ale moue sie nie znam... Oki poddaje sie. Szef "zamknal sie na jakis czas". Uffff. Jak trudno opowiedziec tu smieszna historyjke...

Gość nie wiem co w niej smiesznego
:o

Gość stoje_z_boku
Hmm, powiedziałbym raczej, że Ty jesteś jakąś megazdzirą. Różne rzeczy dziewczyny robią nieświadomie, ale żeby nieświadomie masturbować butelkę to trzeba myśleć tylko o tym. Poza tym z Twoich słów można wnioskować, że masz szefowi za złe, że na Ciebie nie leci i to Cię wkurwia i z chęcią byś go zerżnęła by se tylko udowodnić, że nawet niewydymkowi dasz radę. No ale facet zachował się z klasą, bo łapać ewidentną prowokację podwładnej zdziry to żadna frajda :)

Gość masturbacja butelki ha ha ha
jezu koles :o raczej cnotka niewydyma jestes ty u gory :o