Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeey ludzie

dlaczego tu siedzicie tak wcześnie rano w niedzielę

Polecane posty

Gość
prostaczka, ale potem robimy wymiane?:classic_cool::D ok, ja sie na to pisze, bede wolna po 14tej:classic_cool:

terning czyni mistrza ....dojdziesz kiedys do wizualizacji po pierwszym piwie ... sklepowa prostaczka>>. jesli tylko zdzirka bedzie miala ochote ;) jestem za :) 5 x za :classic_cool:..

Gość
prostaczka, to tak jak ja:D:D Chcialam tylko zauwazyc, ze owszem, przewaznie w kompach wejscie na kabel usb jest z przodu, ale w starych modelach mozna tez go wpakowac od tylu:classic_cool:

moj boze... to sie porobilo sie... jak tak od rana mozna pic..? :O pomaranczowy, pijesz z jakiegos konkretnego powodu, czy pijesz bo zostalo i szkoda by sie znarnowalo? :D:D

Jak ten podstęp się nie uda, to wmów jej, że wigilia jest i musza przyjąć jednego gościa dodatkowo " jak znam Janie to lyknie to jak kaczka rzese :D

Gdybym się wprosił to pewnie by mnie wpuściła ale mogło by się okazać ze nie jest przewidziany dla mnie obiad!:o :o :o dostałbym herbatę i ciastko :o :o :( Poza tym dobrze gotuje :P :classic_cool: zrobię chyba sobie jajecznice!!!!! na kiełbasce i cebulce :P ;) :classic_cool:

taki z Ciebie niby skurwysyn a z takim szacunkiem odnosisz sie do sklepowych prostaczek... :D:D tak, tak- usypiacz dobry- nie zebym Cie wyganiala ale pij szybko i idz spac, co by sil nabrac :D nie wiem jak tam kabel ale my ze zdzira wyposzczone ostro jestesmy :D:D

Sklepowa co mówiłem :P ;) Ty dobra jesteś cały słoik nutteli zjadłaś i piwami popiłaś :o :o :o

Złoty, prosze mi tu nie imputowac! 😠 PÓŁ sloika (malego dodam) zjadlam :D:D a piwa nie pilam, tylko brandy :classic_cool: piwo dzis bedzie :D a Ty mowiles, ze gotowac nie umiesz, wiec szczerze powatpiewam w te Twoja jajecznice :D:D:D