Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inna.

Chuda ja.

Polecane posty

Gość Inna.

A, więc mam problem 'lekkiej wagi'. Mam 15 lat ważę ok. 45 kg i mierzę jakieś 170 cm. Jak widać jestem dość chuda, dlatego chcę przytyć. Jem dużo, naprawdę. Dziennie ok. 2300kcal, ale to nie pomaga. Chciałam iść do dietetyka po dietę, ale brak kasy. No i z tym wiążę się mój drugi problem. Przez to, że jestem chuda mam koszmarnie mały biust. Wrróć! Ja go w ogóle nie mam. Niby tam dojrzewamy do któregoś tam wieku, ale ja mam 15 lat, już! Wiem, że to przez to, że jestem chuda. Macie jakieś sposoby na to, żeby biust choć troszkę się powiększył?

Gość Inna.
Odś. znowu...

Gość hihihih2
tia...operacja plastyczna...a tak powaznie to lepiej byc chuda niz spaslakiem, ciesz sie z tego co masz

Gość Inna.
Wiem, że lepiej być chudą^. Ale też źle jest być zbyt chudym^.

Gość hihihih2
taka jest twoja uroda, poza tym jestes jeszcze dzieckiem, idz na modelke

Gość Inna.
Modeling raczej nie jest dla mnie. Do tego trzeba mieć jeszcze urodę. : )

Właśnie idź na modelkę :D Większość modelek nie jest ładnych tylko mają coś charakterystycznego żeby je można było łatwiej zapamiętać

Gość hihihih2
nie musisz byc super ladna, wystarczy ze jestes chuda

mnóstwo modelek ma odstające uszy, krzywe nosy, wyłupiaste oczy czy co tam jeszcze i to właśnie dlatego są rozchwytywane! nie ma co się tłumaczyć, że brak urody, bo modeling rządzi się własnymi prawami i nie tobie tę twoją urodę oceniać :) a co do biustu, też jestem drobniutka, chociaż nie tak wysoka jak ty, i bardzo się cieszę, że mam malutki biuścik 70A, bo z większym wyglądałabym po prostu nieproporcjonalnie - tu wystające żebra i miednica, a tu powiedzmy 75C... ciesz się z tego, co masz, bo bycie chudym ma same zalety - chociażby to, że możesz jeść 2300kcal dziennie i mieć to gdzieś :D

Gość Inna.
W sumie racja, ale mieszkam w małym mieście, więc ciężko byłoby mi się przebić. Tak, z 75C wyglądałabym naprawdę śmiesznie. Ale ja nawet nie wiem czy mieszczę się w 70AA ;o.

Gość gerta
mialam taki sam problem jak mialam 15 lat plaska jak deska... nie rob nic dlaczego? bo wszystko w swoim czasie przyjdzie.... bedziesz mial super figure w wieku 20-22 lat tak jest w moim przypadku biust pojawil mi sie w wieku 19. teraz mam 23 lata rozmiar 75c. teraz jestem dumna z tego jak wygladam a kolezanki mi zazdroszcza ze moge jesc wszystko a nic po mnie nie widac... jak sie roztyjesz teraz to figura w przyszlosci moze nie byc juz taka ladna jaka bys chciala miec.. a przeciez cale zycie przed Toba..

Gość Inna.
Dzięki za pocieszenie ; ). Mam nadzieję, że u mnie będzie tak jak u ciebie Gerto ;).