Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_na wysokich obcasach

Nieznajomy

Polecane posty

Mieszkamy w tej samej okolicy, i od jakiegos czasu dosc czesto na siebie wpadamy, czy to w sklepie, czy wogole w okolicy. Zwrocil moja uwage bo jest moim idealem z wygladu jak narazie..On zawsze gdy mnie widzi albo sie usmiecha, a czesto nawet oglada gdy sie mijamy...ale niestety nic z tego nie wynika:( Chcialabym miec okazje go poznac, ale nie jestem z tych odwaznych kobietek niestety ktore pierwsze zagaduja. Nie wiem jak moge dac mu znac by go zachecic...bo skoro daje mi takie sygnaly to tez chyba swiadczy ze mu sie podobam? czy ja to zle odczyuje?

Gość ona_na wysokich obacasach
yyy nikt mi nic nie poradzi:(

Gość adasdashjkfgdgdgdd
Istnieje dziewczynko takie słowo jak "cześć".

podnosze bo kurcze nie umiem przestac o nim myslec:/ teraz juz pewnie go nie spotkam:(

Gość facet działa kobieta odwzajemn
Jakby był prawdziwym facetem (wiem z doświadczenia, ze facet zrobi wszystko jesli podoba mu sie jakaś kobieta) zatrzymałby sie Ty uśmiechnęła. I czesc samo by wyszło z waszych ust. Ot taki cykl akcji reakcji. Bo niby co? Ty masz zatrąbić:D? czy co??? gdzie Ci faceci??? Nie ma:d

Gość fsrfsffsfs
Są, tylko Wasza reakcja na takie podejście na ulicy i próbę zapoznania się, nie jest najlepsza. Chyba prawie nigdy nic z tego nie wychodzi.

Gość berrrr
Jeśli nawet podobasz się chłopakowi, to nie wcale znaczy, że jest Tobą zainteresowany. Może przecież mieć już dziewczynę.

Gość Ona w ciżemkach
:) A jakim rowerem jezdzi:)? Ja raz pamiętam jak taki chłopak wjechał w pewną:P dziewczynę rowerem, była mała kraksa. Tak się zagapił:P:D No i tak się poznali. Zaczęło się od otrzepywania i pytania, czy nic ci nie jest..:D:D