Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdecdeccec

dziwne strony internetowe. HELP!!

Polecane posty

Gość cdecdeccec

Od paru dni mam taki problem. Co jakiś czas gdy jestem na internecie ni stąd ni zowąd otwierają mi się jakieś nowe karty, okna ze stronkami: raz facebook, raz jakiś randkowy portal, innym razem żebym kupiła dzwonek na komórkę - łącze to z tym że mniejwiecej w tym samym czasie mogłam zainstalować jakiś dodatek żeby mi filmiki lpiej odtwarzało. Czy to może być przyczuna? Jak to usunąć? Juz tego psychicznie nie wytrzymuje i mnie kurwica zalewa jak mi się to włącza!!

Gość cdecdeccec
hmm... a konkretniej? Bo jestem zielona w tych tematach. Bardzi bym była wdzieczna za jakas rade co mam robić :O

Gość a zeskanowałaś pc

Gość cdecdeccec
lol, ale jak to czy zeskanowałam pc? co to jest pc i jak mam to zeskanować? (haha, wiem że może się inaczej wam wywadać ale ja na prawdę nie jestem głupia, tylko.. niezaradna życiowo a sprawach komputerowych :D) możecie mi tak krok po kroku powiedzieć co mam zrobić? :) 🌼

Gość cdecdeccec
ładnie proszę :) 🌼

Gość cdecdeccec
w sensie program antywirusowy? microsoft defender. Skanuje codziennie i pisze mi że jest normalnie i nie mam żadnych wirusów.

Gość cv fsdv
aha... no to by się chyba zgadzało. no ale co dalej?! właśnie skanuje tym esetem kompa, ale jak narazie jest wszystko ok. :) (opócz tego że nowe okna wciąż wyskakuja :O)

Gość cdecdeccec
oho, wykryto zagrożenie awdare - tak jak ktoś tu napisał. Mam nadzieję że ten est mi to usunie. Prawda :D?

Gość cdecdeccec
już wykryto 24 zainfekowane pliki ;O gdzie sie takie pieroństwa łapie i jak ich uniknąć?! mam ten windowst defender ale on mnie cyganił i twierdził ze wszytko jest ok:O

Gość cdecdeccec
i jakis trojan jeszcze :| ludzie, mówcie coś do mnie, uspokójcie mnie że mój nowy komputer będzie znowu działam jak cza !!:O

Gość cdecdeccec
po skanownaniu napisało mi sie że wszytsko co szkodliwe zostało usunięte, a okienka dalej wyskakują. Co robić?

Gość kamyk niebieski
No to znaczy że nie wszystko Ci eset usunął, poszukaj i ściągnij sobie PC Tools Spyware Doctor, zainstaluj i uruchom. Wykryje Ci i pousuwa dziadostwo. Co jakiś czas tym skanuj. Tylko ściągnij z jakiejś dobrej strony np. www.dobreprogramy.pl lub www.chip.pl itp. nie ściągaj od kogoś póki się nie nauczysz, bo sobie możesz wirusa ściągnąć. Poza tym jak coś Ci się z kompem dzieje, to właź na fora komputerowe i tam czytaj i pytaj, to Ci więcej osób odpisze, bo tam siedzą fachowcy i masz dużo tematów już założonych, gdzie możesz znaleźć odpowiedzi na swoje pytania.