Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsrghdjghkjghjkj

Z czym pijecie zieloną herabtę?

Polecane posty

Gość gsrghdjghkjghjkj

Miód, cytryna, cukier... Ale też ciekawsze dodatki - np. skórka z pomarańczy. Jakie są wasze sposoby na urozmaicenie zielonej herbaty?:)

Gość cdecdeccec
słodzenie zielonej herbaty zabija jej właściwości (i przy okazji smak) :P ja pije gorzką, bez niczego bo taka mi smakuje. Ale np. Lipton am całą bazę smaków - z brzoskwinią, z cytryną, z opuncją... też są dobre :)

Gość gsrghdjghkjghjkj
no wlasnie ja tez zwykle piję bez zadnych dodatkow:) ale kiedys chlopak mi zrobil z miodem i skorką pomaranczową - pycha:) zastanawiam się, czy ktos ma jeszcze jakies ciekawe pomysly.

Gość bgdfg
moze konfitura

Gość LadyMorgana33***
ja bez dodatków

Gość brdrere
Oczywiscie ze bezzdnych dpodatkow. Fujjj nie moglabym pic ja z cukrem czy miodem. Co wiecej- pijam tylko lisciasta. ps. HERBATY ZIELONEJ NIE MOZNA PIC NON STOP BO TO GROZI RAKIEM PRZELYKU!!! TRZEBA ROBIC PRZERWY W JEJ PICIU!!!!

Gość gruszkakula
Co to znaczy przerwy? Bo ja piję praktycznie codziennie, ale tylko jeden kubek, pozostałe moje napoje to herbata czarna, melisa no i oczywiście woda. Czy to wystarczy, czy przerwy powinny być dłuższe? I czym w ogóle takie jej działanie jest spowodowane? A co do pytania w tytule - piję bez niczego. Nie wyobrażam sobie słodzić zielonej herbaty czymkolwiek ani dosmaczać. Uważam, że jest pyszna sama w sobie.