Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalalla

kto się ze mną zgadza?

Polecane posty

Gość ulalalalalla

blondynki są obrzydliwe. Te naturalne oczywiście bo jak ciemnowłosa dziewczyna ufarbuje sie na blond to jeszcze jakos wygląda. A taka wypłowiala blondynka? Nic ze sobą nie zrobi. Mają jasną karnację i rozmyte rysy jak magdalena cielecka bleeeeeeee.albo taka agata buzek czy britney spears bleeee Przyznaję ,że jestem kobietą , brunetką , podobają mi się też szatynki i rudowłose, ale blondynki wszystkie bez wyjatku są paskudne. Najładniejsza blondynka będzie zawsze brzydsza od najbrzydszej brunetki. Sama jestem tego dowodem bo prawie nie ma takiego razu żeby mnie ktoś nie zaczepił na ulicy jak wychodzę , że chce się ze mn umówić itd, albo żeby ktos nie krzyknął że jestem piękna. Zreszta statystyki udowodniły nawet ,że ze wszytskich kolorów włosów faceci najmniej lubią blondynki

Gość kaljfeiopawevnk
poj***o Cie ??

Gość masz swiętą rację
i pewnie świetnie się z tym czujesz

Gość ulalalalalla
poza tym gen blondu zanika. Więc jest nie dobrym genem ewolucja tego chciała. jest coraz więcej brunetów i brunetek o ciemnej karnacji. wkurza mnie to ,ze te blondzie mają się za piekne ,a tak na prawdę s obrzydliwe. Znacie jakąś naturalną ,ładną blondynkę? Bo ja nie. Im kobieta ma ciemniejszą karnacje tym lepiej

Gość masz swiętą rację
no już wiemy, że musisz się dowartościować :D, masz RACJĘ

Gość ulalalalalla
a blondynki zanikają dlatego ,że coraz mniej facetów wybiera je na partnerki ;) brunetki podobno mają najwiecej potomstwa wg badan i najczęściej wychodzą za mąż. Bzrydkich blondzi już nikt nie chce, chyba ,że desperaci

Ha Ha Ha ... Bardzo śmieszne ... normlanie boki zrywac ... Nie wiem jakie ty statystyki czytasz , ale faceci wolą blondynki bo są bez konfliktowe a jak mają problem to czy załozyć jasno różową czy ciemno różową bluskę ... a szatynek się boją bo bywają wredne ... bywają ... ? ONE SĄ WREDNE ! Jesli blondynce na ulicy zepsuje się samochód to wszyscy chętni a szatynce co 5 odważniejszy ...

jak juz chcesz tworzyc prowo to lepiej pozbieraj informacje, britnej nie jest naturalna blondynka :P

Gość ulalalalalla
ja sie nie muszę dowartościowywać jestem tolerancyjna toleruję chinki , murzynki , rude , szatynki , brunetki i uważam ,że moga byc ladne. Ale nie blondynki

Gość Jestem brunetką
Właściwie to powinnam się z tym zgodzić. Jednak znam ( z widzenia) blondynkę i jest naprawdę bardzo ładna. Więc to nie reguła. Mam koleżankę brunetke i jest znów okropna. Albo jeszcze gorzej.

"Darwin poczynił na marginesach listów wiele notatek, doszedł jednak do wniosku, że nie ma wystarczających danych, aby uznać prawdziwość badanej tezy, a większa liczba brunetek wśród mężatek może być efektem ciemnienia włosów z wiekiem. W rogu jednego z listów od doktora Beddoe widnieje notatka wielkiego uczonego: „Chyba muszę dać sobie spokój z tą sprawą”. " grunt to podawać dobre źródło :D

Hahaha ... stastyki pudelka xD ulaulaula czy jak Ci tam ... Nie tłumacz się wiemy jak jest ... ! Blndyna Ci chłopa wyrwała jak już ktoś napisał i teraz się mścisz ... Bujać to my ale nie nas ... !

tak czy siak możesz je krytykowac a faceci i tak wolą blondynki (ja też ja nie jestem a nie mam nic przeciwko urodziwe są :) )

Gość może i faceci wybierają
częściej brunetki na żony,ale to raczej nie jest kwestia urody tylko stereotypów ,że jak blondynka to już jest pusta i głupia

Gość ytuu0u
jestes bardzo niemadra .... serio

Gość ulalalalalla
wypowiedzi facetów na tamtym forum do którego dałam linka to dowód ;) jest jeszcze wiele podobnych forów poczytajcie sobie opinie facetów na ten temat. mam wiele kolegów i oni w większości też uważaja ,że blondynki są brzydkie i glupie

Gość a nie jest tak ze
każdy ma swój gust ? :o ululu czy jak ci tam... tolerancja to tolerancja, a nie totolotek PS: Jestem rudzielcem nienawidzącym stereotypów

Gość ulalalalalla
każdy ma swój gust .. no owszem ,ale w dużej większości faceci uważaja ,że blondynki są brzydkie ,a więc blondynki są obiektywnie brzydkie ;)

A mi się podobają blondynki, takie rozmyte i delikatne jak kłos pszenicy, esencja słowiańskości :). Ale nie tylko. Sama jestem brunetką i lubię swoją urodę :). Piękno ależy od rysów ogólnie nie od samego kolory włosów :)

Gość szczera_aż_do_bólu
ulalalalalla ja się z tobą nie zgadzam,po prostu zachwalasz swoje,jesteś pusta i jesteś rasistka włosową:P