Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uciekam od dobrego

uciekam od dobrych zwiazkow

Polecane posty

Gość uciekam od dobrego

Uciekam od super facetow, pozniej zaluje, ale nie mam odwagi wrocic :( Kocham, cierpie tesknie :(

Gość Looooser
To dlaczego uciekasz?

Gość adasdashjkfgdgdgdd
więc uciekaj. Twoja sprawa. Twój biznes. Tak w ogóle ty się chwalisz, czy żalisz ?

Mi tez sie kiedys wydało ze tak robie ale pozniej uswiadomiłam sobie ze jednak dobrze robiła. Cos podswiadomie mi mówiło zeby zwiewac od nich ... no i miałam racje... bo pozniej okazywali sie totalnymi d**kami i gadami :P Wiec moze to nie były do konca "dobre zwiazki" jak cie sie wydawało :)

Gość dokladnie jestem za
ja bylam w takim zwiazky gdze moglam mic wszytko wszytko i jeszcze raz wszytko i ucieklam i dobrze zorbilam bo tej osobie z ktora mialm byc wladza udezyla do glowy zachowuje sie teraz jakby wsztkie rozumy pozjadal itp totalny kretyn .... i co tez mialm miec piekna przyszlosc a jednak cos mi mowilo zeby z tym skonczyc momoze ze wszyscy mowili ze bede tego zalowac jakos nie zaluje ....

Gość Nowy temat ale najwaznieszy
Zawsze warto walczyć o powrót oczywiście jesli odejście było z naszej przyczyny i jak ten ktoś nas kochał bo potem mozemy tylko żałować i rozkminiać jak by między Nami było...

Gość 32fijijfe
21s321gd321gfd321f32fnggng32jhjhjhjgh kupie malucha 2.0 TDI 53243y5hf45fd45fb45fn45fdanhahta

Gość wazna najwazniejsza
a ja tkwie w chorym zwiazku a kolo nosa mi ucieka cos pieknego...tylko,czy mi sie nie wydaje,ze to cos pieknego??? zycie jest beznadziejne:o

Gość uciekam od dobrego
hmmm moze to jest kobieca intuicja, ale i tak jest to dziwne,ze tak robie :O Gdybym wiedziala czemu to bym tego nie robila :O Blokuje mnie jakis strach, nie wiem skad :(