Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przewijak2

Przewijak na łóżeczko, mamy doradzcie

Polecane posty

Gość przewijak2

Czy warto kupić przewijak na łóżeczko? słyszałam,że nardzo niszczy łóżeczko i można się bez niego obejść..mamy doradzcie

Pewnie można się obejść. Podobnie jak można się obejść bez mikrofalówki, samochodu czy telewizora ale jakoś z nimi lepiej, wygodniej. A czy niszczy łóżeczko? Zależy który. A nawet jeśli zniszczy to przecież ono i tak ma służyć na krótko.

Gość przewijak2
jaki nie niszczy?

Gość -Hmmmmmm...
Ja miałam łożeczko przy własnym łóżku i na łóżku przewijalam małą. Choć przewijak kupiłam w komplecie z łożeczkiem

Ja mialam 2 (jeden to prezent), taki na poleczko i osobno stojacy z wanienka pod spodem. Oba sie sprawdzily, ten na lozeczko uzywam jeszcze dzis (syn ma 9 miesiecy), po kapieli i nie zniszczylam lozeczka, sladu nie ma, lozeczko i przewijak jak nowe.

Gość Milion razy lepszy jest taki
na komodę! Ten na łóżeczko to zawalisko (barłóg).

Gość No dokładnie tak
wszędzie na świecie ludzie używają takich na komodę. Te na łóżeczka to jakiś dziwny polski wynalazek a la 'pomysłowy Dobromir' :-O

Ja mam przewijak na łóżeczku, bo mam małe mieszkanie i nie mam komody ani innego miejsca, gdzie mogłabym taki przewijak ułożyć. Na początku próbowałam przewijać małą na swoim łóżku, ale po 2 dniach garbienia się nad nią kupiliśmy przewijak. Szkoda kręgosłupa. A że łóżeczko się zniszczy? Mówi się trudno.