Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaja

firma zizzi morgan next i atmosphere potrzebne info!!!!

Polecane posty

Gość kakaja

hej, poszukuje info na temat tych firm, skąd pochodza dla kogo są przeznaczone ->przedział wiekowy, itp!!!

Gość kakaja
podbijam temat! czy ktoś coś wie o tych firmach? w necie nie moge sie niczego doszukać!!!

Gość o taka pani misiowa
next i atmosphere to firmy z UK. www.next.co.uk to jest stronka nexta,z tego co wiem sprzedaje się też produkty domowe-jakieś sprzęty,ozdoby i takie inne.z Nexta ciuchy są drogie-nie wiem nie ubieram się tam.Atmosphere ma ciuszki tanie,czasem można trafić na coś fajnego.Te ciuchy można nabvyć w UK w sieci sklepów Primark www.primark.co.uk jak poszukasz na stronie powinnaś znaleść co oferuje atmosphere.ja z nexta a...szukałam ciuchów tylko dla siebie ale być może prowadzą też jakieś ciuchy dla dzieci-nie mam pojęcia,bo szukałam tylko dla siebie.strony primarka nie znam,ale w Next możesz napewno zamówić coś przez internet.zizi i morgan nie znam.

Gość jak to przedział wiekowy
to osoby w różnym wieku nie mogą ubierać się w różnych sklepach??????

Gość he ma ta na
google nie boli- naprawde!!

Gość morgan to chzba morgan de toi
a jesli tak to cholernie drogie przedzial cenowy cos a la kookai, czyli spodnie po 100e a moze nawet wiecej.. next tez drogi/ ubrania dla babek w tzw srednim wieku i dzieciece

Gość to poproszę o botki
z ćwiekami :D Zakupisz i wyślesz do PL? :)

Gość kakaja
dzięki za pomoc! w google nie mogłam doszukac sie konkretnych info na temat tych sklepów- w google też ;P, a z przedziałem wiekowym chodzi o to ze producent danej marki kieruje ją dla jakiejś grupy wiekowej, np w mexxa wątpie zeby młodzież chciała sie ubierać ;) jeszcze raz dziękuje za pomoc!!!!!!!

Gość a zizzi to dla puszystyc hhyba

ja bym powiedziala,ze next jest raczej dla wszystkich -dla dzieci,mlodych i tych starszych. Jest dosc drogo,ale na wyprzedazy mozna kupic fajne ubrania w dobrych cenach.

Gość agusia2102
Next oferuje również ciuchy dla małych dzieci,wiem,bo moja mała siostrzyczka ma kilka szmatek z tego ..Wydaje mi się,że są tam ciuchy dla wszystkich..