Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ribka pilka

Pomocy, czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość ribka pilka

:( Mam w miare regularny okres, co 28-31 dni Kochalam sie ze swoim chlopakiem dzien przed okresem, skonczyl w srodku, ale dostalam okres, wiec tu raczej nie ma problemu. Ale po okresie, wyjechalismy na tydzien i do 13 wrzesnia uprawialismy sex codziennie, nawet kilka razy dziennie. Nigdy nie konczyl w srodku, ale boje sie ze moze tam cos sie moglo dostac, chodzi mi o ten plyn ktory jest przed samym wytryskiem No i potem juz konczyl zawsze w prezerwatywie, sedzl sie myc, porzadnie, bo dlugo go nie bylo i potem znowu na chwile we mnie wchodzil i potem znowu kochalismy sie i konczyl w prezeratywie. 13 cyklu (czyli 13 wrzesnia, czyli dni raczej polodne :*( ), kochalismy sie w ten sposob ostatni raz. Pare dni po tym, przez 2 dni mialam lekkie zawroty glowy (moze to przemeczenie nauka? musialam sie uczyc do poprawki, ale az tak sie nie forsowalam...) , jakies 3 dni temu wydaje mi sie, ze mi sie lekko powiekszyly piersi, znaczy tak bardziej zjedrnialy, nie bola mnie. Duzo slodyczy wcinalam ostatnio, moze to przez to? Okres powinnam dostac 28-30 wrzesnia, ale jestem spanikowana, bo te dwudniowe zawroty glowy i te chyba lekko powiekszone piersi, czytalam ze to moze byc wczesny objaw ciazy ale z drugiej strony nie zachodzi sie w ciaze tak hop siup Jestem zalamana i wyzywam sie na nim, on nie jest bardzo doswiadczony w sprawach sexu i moze nie zapanowal za ktoryms razem, juz sama nie wiem. Twierdzi, ze nic sie takiego nie wydarzylo. Pomocy!

Gość ribka pilka
:(

Gość gwiazdeczka555
Mozesz byc w ciazy, poniewaz w plynie przed wytryskiem tez sa plemniki, dlatego na poczatek kup test, a potem uwazaj, jezeli nie chcesz dzidziusia.

Gość ribka pilka
przyznam ze jestem durna malolata bo mam dopiero 16 lat i nie chce dziecka zabije sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ribka pilka
on ma 45 lat i jest zonaty aj 16 i co teraz?????co ja powiem rodzicom ze jestem w ciazy z 45 latkiem?????

Gość ribka pilka
co robic?????on ma 2 dzieci jedno w moim wieku a drugie ma 10 lat ja sie zabije ja mam dopiero 16 a moze on wezmie rozwod z zona?????