Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikumikufiku

niewrażliwe piersi

Polecane posty

Gość fikumikufiku

nie wiem, dlaczego, ale zupełnie nie podniecają mnie pieszczoty piersi.:( łechtaczka - owszem, samą siebie jestem w stanie doprowadzić do orgazmu, co prawda nikomu poza mną się to nie udało. jestem dziewicą. no, ale pieszczenie piersi w ogóle mnie nie rajcuje, nie wiem, co ze mną jest nie tak... owszem, nie jest bolesne ani nieprzyjemne, ale zupełnie mnie nie podnieca... czy któraś z Was też tak miała/ma? czy to się może zmienić?

A dotykał ich jakiś chłopak, czy Ty mówisz teraz tylko o swoim dotyku? P.S. Dotyk faceta to całkiem inna bajka. :)

Gość fikumikufiku
dotykało ich paru facetów. i za żadnym razem nie czułam podniecenia. a piersi mam i to całkiem pokaźnych rozmiarów, jak na moje gabaryty.:)

Gość mdfnvbkj
mnie też to nie podnieca. ja mam wrażliwe ale na zły sposob bo przy dotykaniu ich przez mojego faceta mam niemiłe uczucia i każe mu przestac

Gość Casan
Są różne formy dotyku. Począwszy od chamskiego, nachalnego i brutalnego macania cycków, poprzez ich ugniatanie aż do delikatnego pieszczenia czy ssania sutków.

Gość fikumikufiku
ale to były bardzo delikatne pieszczoty... ych:(

Gość mfksdjflsdjfsd
u mnie też tak było na początku, albo po dłuższej przerwie w seksie - coś koło roku. natomiast potem znowu stawały się czułe tego trzeba się nauczyć po prostu, teraz mam świetne doznania dzięki pieszczeniu piersi

Gość fikumikufiku
a nie macie jakichś wypróbowanych technik, sposobów...?

Gość fikumikufiku
czy u kogoś jeszcze to się zmienilo?

Gość dxse
czy faceci lizali ci sutki ?

Po pierwsze nie myśl o tym, a raczej myśl pozytywnie. Zaakceptuj Je i pozwól partnerowi się nimi zajmować i bawić. Czuć coś na pewno czujesz, więc pokieruj partnerem. Moja Pani też nic nie czuła i nie było widać efektu moich pieszczot. Poza tym zawsze mówiła, że są małe, za małe. Ja zawsze powtarzałem, że mnie się podobają i są dla mnie piękne. Teraz co prawda jak Je pieszczę to Ona nie ma orgazmu, ale reagują na moje piesczoty. Sterczą jak maszty, a moja Pani dostaje gęsiej skórki.

Gość fikumikufiku
hmmm... ale ja lubię swoje piersi i nasłuchałam się komplementów, więc to raczej żadna blokada... tak, moi faceci pieścili je wargami i językiem. zero efektu.:O

Gość mdfnvbkj
adex... to, że sterczą i jest gęsia skórka nie znaczy, że jej jest przyjemniej bo ja też tak mam, ale przyjemność minimalna!!!!!!!!!!!!