Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooo18

tusze do rzes

Polecane posty

Gość oooo18

znacie jakies dobre i nie drogie tusze do rzes? tak do 20 zl najlepiej, gora 25:P:P slyszalam ze z maybelline sa dobre tylko ze nie wiem ktore konkretnie;/ teraz mam rimmel volume flash czy jakos tak i nie jestem za bardzo zadowolona bo na poczatku byl ok ale strasznie duzo zostaje na szcoteczce i trzeba ocierac o kant opakowania wiec jest malo wydajny;/;/ poradzcie mi cos jesli mozecie...z gory dziekuje:)

Gość monika aaaaaaaaaaaa
Rimmel Glam eyes jest bardzo dobry. Ja uzywam juz 5 opakowania

Gość kierowniczkaaa
maX factro lasting performance!!! idealne rzesy jak szticzne cudo tylko ze 35 zł ale warto z tanszych meybelline ten czarny aLBO niebiski

Gość kierowniczkaaa
jezu co ja napisałąm :D pomylił mi sie podkład z tuszem : chodzi o MF 2 000 calories!! tusz !! :D hhaha a podkład MF lasting performance :D

Gość jak maybelline to
sky high curves pogrubiajacy w granatowym opakowaniu albo ten najnowszy w zoltym - naprawde podwaja objetosc rzes niestety nie mieszkam w Polsce i nie znam cen

Gość kierowniczkaaa
zolty huuujowka!!! mialam go beznadziejnan dalam kolezance. no hcyba ze dlatego ze byl nowy i strasznie sklejal zesy nie wiem

Gość GdzieCiMężczyźni
po "przerobieniu" kilku droższych tuszy (L'oreal, MaxFactor itp) kupiłam ostatnio tusze Vipera- za kilkanaście złotych. Wyzdłużający - w różowym opakowaniu w pełni zaspokaja moje potrzeby co do tuszu do rzęs- ladnie je pokrywa i rzeczywiście wydłuża, a pogrubiający (zielone op.) ma szczoteczę niemal identyczna co MaxFactor Masterpiece, a i efekt równie zadowalający, polecam! ;)

MAYBELLINE THE COLOSSAL VOLUM' EXPRESS ( to ten w żółtym opakowaniu) jak dla mnie świetny, nie skleja rzęs, ładnie je rozdziela i pogrubia

Gość dobry i niedrogi tusz
to są takie??:P