Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata69

krępująca sytuacja

Polecane posty

Gość wykorzystywana
klasyczna ....jestes madra kobieta...potrafisz czytac miedzy wierszami...mi naprawde nie chodzi o pieniadze:( Chodzi o godnosc.. o to ze, chce dobrze a sie czuje wykorzystywana...niestety:( I nie tylko ja:(((

Gość wykorzystywana
heh..chyba tylko o to ze teraz mlodym sie wszystko nalezy, bo nie maja zadnego startu, ze wiecznie maja pod gorke i ze im sie nalezy:( wykorzystuja rodzicow, rodzine bo ciezko pracuja i nic nie maja:( A my kurna od czego zaczynalismy!?Tez bylo ciezko, ale mielismy ksiazeczki mieszkaniowe i wsio za darmo bylo:( echh!!

Gość A ty cos sie podczepila
Pod czyis topik?

Gość no właśniieee
mnie ciekawi problem autorki topiku a ty Wykorzystywana wykorzystujesz cudzy topik żeby pisać o swoim problemach i panoszysz się jak na swoim a temat pierwotny obumarł.

Gość agata69
wracam do tematu ponieważ czeka mnie w najbliższych dniach rozmowa-tak postanowiłam.nie wiem za bardzo jak to zrobić bo aluzje słabo docierają .rodzice dziewczynek mieszkaja obok babci.ja płacę babci i chyba z samą babcią będę rozmawiać.mam takie wrażenie że matka dzewczynek liczy na to że będę jakoś zaciskać zęby i znosić tą sytuację-jestem po rozwodzie i zerwałam kontakt z rodziną a moja córeczka jest b.zżyta z tą panią.proszę o podpowiedź w jakiej formie najlepiej przeprowadzić rozmowę.

wydaje mi sie malo prawdopodobne ,zęby pani niania zmienila swoje postępowanie po rozmowie z Tobą . Załużmy ,ze odbędziecie nawet spokojną i rzeczową rozmowe - ale co dotrze do tej pani ? - moim zdaniem to ,że chcesz ,zeby mniej sie zajmowała swoimi wnuczkami . Niby jest to logiczne - ale założę sie ,że ona widzi to mniej wiecej tak - juz jakiś czas zajamuje sie Twoim dzieckiem , wieć musisz być zadowolona , dziewczynka lubi z nią być , nawet jeśli jes tam jej wnuczka - bawią sie , bezpiecznie spędzają czas - wiec czego wiecej chcieć ? Podejrzewam ,że kobieta poczuje sie niesprawiedliwie potraktowana , atmosfera pomiedzy Wami sie popsuje i ani sie obejrzysz jak zostaniesz bez niani na ktorej Ci tak zależało .Bo nie wierzę ,ze kobieta zrezygnuje z okazywaniu uwagi i czulości niemowlęciu , które jest bardziej absorbujące . A skoro - mówisz ,ze mimo wszystko jesteś zadowolona z tej pani - zastanów sie czy nie warto przymknąć oczu na to niedociągnięcie ?