Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mariolka25

problemy z pamiecia i koncentracja

Polecane posty

Gość mariolka25

Tak jak t temacie napislam... problem dotyczy mnie samej. Od jakiegos czasu zauwazylam ze mam problemy z pamiecia,wiem ze to glupio brzmi i moze wam sie wydawac dziwne, ale np mama sie mnie pyta co tam u kolezanki slychac co tam ciekawego pogadala.A ja nie potrafie czasem w prostych slowach opowiedziec co mi mowila, bo..nie pamietam:( I wtedy mowie nic ciekawego albo cos tam mowie polslowkami a raczej placze mi sie jezyk :/.Na poczatku sie tym nie przejmowalam ale teraz "boli mnie to" bo utrudnia mi to kontakt z ludzmi.Wyglada to tak jakby moja pamiec byla ograniczona,czasem jak uda mi sie cos zapamietac to i tak nie na dlugo,gdy czasem zdazy mi sie cos opowiadac to wyglada to tak ze duzo rzeczy dodaje od siebie(czyli krotko ujmujac klamie)bo prawdziwe fakty wylatuja mi z glowy. Nie potrafie sie skoncentrowac nad tym co mowie i czesto wychodzi mi nielogiczne zdanie, lapie sie na tym, bo zazwyczaj cisza i ludzie zmieniaja temat,oh zeby tylko tyle ale proste slowa gdzies mi umykaja:/ Jak ja mam sobie z czyms takim poradzic,szukam przyczyny dlaczego tak sie dzieje?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować