Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serduszkoo21

po czym poznać że facet jest żonaty??

Polecane posty

Gość serduszkoo21
facet wyjatkowy- gdybym powiedziala ze na kazdym spotkaniu jest sex to bym sklamala, bo jest troche takich spotkan gdzie dochodzi tylko do calowania, przytulenia, obmacywania itp. No ale nie ukrywam ze sa takie spotkania ktore sexem sie konczyly- ale to tez moze byc tak ze to zalezy od czasu- jak ma wiecej czasu no to chetnie chce sexu , jak tego czasu jest mniej no to woli sie tylko poobmacywac.

Gość Pulse
Serduszko jestes tam?

Gość serduszkoo21
Do tych wszystkich ktorzy mi tu pomogli:)--- prosiliscie abym napisala czasami co tam u mnie slychac. wreszcie wyjasnilam ta zagadke, napisalam do niego z innego numeru, nawiazalam znajomosc i powiedzial mi o wszystkim, potem jak sie przyznalam ze to ja do niego pisze to sie przestraszyl i wyparl wszystkiego, dzisiaj gadalismy i powiedzialam ze wybieram sie do gdanska w najblizszym czasie,postawilam sprawe na ostrz noza, w koncu nie wytrzymal probowal uciec z gg ale widocznie sumienie go ruszylo i sie przyznal ze jest od 2 lat w separacji z zona, a weekendy spedza z dzieckiem. Dziekuje wszystkim za te rady ktore moglam tutaj przeczytac:)

Gość lady oszukana
Witam wszystkich, poznałam faceta 8 m-cy temu, "chodził" koło mnie pół roku i wreszcie mnie uwiódł... Po 2 miesiącach sielanki okazało się, że ma żonę i 2 tygodnie temu urodziło mu się dziecko... Zaznaczam, że nie miałam żadnych podejrzeń, ma taką pracę, która sprzyja krętactwu... Oszukał mnie i żonę, ja dowiedziałam się przypadkiem, przez jego pomyłkę, żona do dziś pewnie o niczym nie wie... smutne to...tym bardziej, że dopiero teraz otworzyły mi się oczy na pewne fakty, które miały miejsce wcześniej:(

Gość serduszkoo21
lady oszukana- bardzo tobie wspolczuje. Faceci to swinie, narobil ci tylko niepotrzebnych nadzieji, no tak bywa ze ci faceci ktorzy maja taka robote ze sprzyja kretactwu to szybko nie wychodzi na jaw. Jak faceci pracuja w delegacjach to latwiej jest wszystko ukryc.

Gość serduszkoo21
jak jestes zakochana to nie chcesz nigdy dostrzegac pierwszych symptomow, ja mialam podobnie juz dawno powinnam pogonic tego faceta, ale bylam tak zaslepiona ze wolalam sobie wmawiac ze to tylko tak mi sie wydaje a potem klapki spadaja z oczu i wtedy nie jet przyjemnie, trzeba zapomniec.

Gość gość
Ja tez poznalam kogos na portalu