Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczoraj sie zesikała

mam zgoraczkowane dziecko ktore nie sika od pol roku w pampersa -zakładac mu na

Polecane posty

noc czy nie?

Może kompromisowo - podłóż pod pupę podkład? Nie wróci do pieluchy, a łóżko będzie suche.

troche nei rozumiem pytania ? ale jak nei sika w pampersa to juz nie zakładaj , podkład pod prześcieradło i juz a chłopiec czy dziewczynka i ile jzu ma ?

mój mały jak miał 13 mieisecy zauwazyłam ze przez tydz po kazdej nocy pampers byl suchy wiec zrezygnowalam , teraz ma jzu 20 (za 3 dni kończy ) i od pół roku juz chodzimy bez :) teraz mam podkład , bo zdaza mu sie (przez pół roku 3 razy - po szczepieniu , po wycieczce ze zmęczenia , i raz ja sie nie obudziłam , bo on w nocy wstaje i mówi ze chce siku )

juz tłumacze-corcia goraczkuje i chyba nie ma czucia bo sika (a nie sika pol roku) ma 2 i pol latka ale jak dam podkład to jak sie nie przebudze a ona zesika to i tak bedzie miala mokro i zimno

Gość jabym
na noc założyła pampersa, dziecku z gorączką wszystko jedno nie powinna sie uwstecznić. leżenie w sikach to nic przyjemnego przeciez nie będziesz z tego powodu spała całą noc

Gość jabym
miało byc nie spała

hmm wiesz sama nie wiem , mój jak zrobił siku , to sie odrazu budzil ale wiem ze to nic przyjemnego , moze faktycznie bedzie lepiej jak załozysz , ja miałam takie pieluchomajtki moze zapnij pampersa zeby widziała ze to nowe majteczki bo napewno pamieta jak było w pampersie , szkoda by było jakby zrobila krok do tyłu , wiem jak to jest no a goraczke zbijaj w nocy , jak nei pomaga lek , to ja rozbierz

Gość mamatrzylatka333
ja bym nie zakładała, wstałabym w nocy i posadziła na nocnik zeby brzuszek był pusty

Gość a wiesz ze sie przebudzisz
i posadzisz chore dziecko i wysika ci sie na zawolanie? a jak wstaniesz za pozno?