Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest dnoo

nasza klasa zeszła na psy

Polecane posty

Gość to jest dnoo

moja bratowa ma 80 zdjęć na NK i na wszystkich jest jej dziecko, które raz ma ubrany czerwony sweterek, raz zielony, raz ma buzię otwartą, raz zamkniętą, raz patrzy w lewo, raz w prawo itp. a pod zdjęciami opisy typu: "ale jestem już duży", "ale ze mnie przystojniak". wiem, że dla każdej matki jej dziecko jest najwspanialsze i najpiękniejsze i myśli, że każdy ma takie samo zdanie i że każdy tylko czeka aż doda na NK nowe zdjęcie jej bobasa jak je zupkę, następnie makaronik, potem pije kompocik... Matki opanujcie się, to jest psychoza na pkt własnego dziecka. I kiedy wchodzę na profil koleżanki, której nie widziałam 20 lat, to chcę zobaczyć ją jak się zmieniła, jak wygląda, a nie jak jej dziecko robi kupkę na milion sposobów.

Gość bez hasla
a Ty ile fotek z "zagranicznych ffffczasów " dodalas juz ? ... nie podoba sie ... nie zagladaj ! problem z glowy !

Gość to jest dnoo
bez hasła -to ty pewnie jesteś jedną z tych matek dających po 50 zdjęć swojego dziecka skoro tak się oburzać. nie jestem jasnowidzem i zanim nie wejdę na czyjś profil to nie wiem jakie kto ma zdjęcia więc nie pisz, że jak coś mi się nie podoba to mam nie ogladac, bo kiedy już wejdę i widzę zamiast profilu koleżanki profil jej dziecka to od razu wychodzę I mam 2 zdjęcia (takie legitymacyjne i całą postać).

Gość bez hasla...
matka jeszcze nie jestem ;) wiec poki co nie wstawiam :] jestem zdania ,ze kazdy ma prawo w tym przypadku wstawiac foty na jakie ma ochote :] pozdrawiam ...

Gość zolzaa
mnie tez to wkurza ale mam kolezanke ktora ma sliczne zdjecia... zawsze sa ubrane z coreczka pod kolor ,matka ma bizuterie wszystko ladnie ,jest sliczna ,figura itp plus jej mala jak malowana ...akurat jej profil mi sie podoba

jebnięte są w łeb i to porządnie, zakładają dzieciom jakieś profile na gerberach czy innych stronach. Był tu kiedyś link do zdjęcia dziecka autorki postu i uwaga! odbywało się na tej stronie jakieś głosowanie na dzieci! to przecież chore :-o Nie wiem co tam można było wygrać ale to było żałosne... albo chociażby te zdjęcia z nk bachora w różnych pozycjach, srającego na nocniku, upaćkanego czekoladą itp z podpisem "jaki ja śliczny jestem" :-o

Gość nknknknknk
Idea NK juz dawno zatraciła swój sens. Strona stworzona dla ludzi, którzy chcą odnowić znajomości po "n" lat niewidzenia się. A teraz głownie uczniowie z podst. lub gimnazjum zakładają profile. a odnośnie mamusiek zakochanych w swoich dzieciach i umieszczające nagminnie ich zdjęcia to niech pomyslą o odwiedzających ich profil i niech ukryją 70 zdjęć swoich dzieci, pozostawią góra 2 na ogólnym, skoro już nie mogą się powstrzymać.

Gość yrtuyhey
Mnie też to wnerwia cholernie. One mają macicę zamiast mózgu!