Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Jaki rowerek??

Polecane posty

Planuję wkrótce zakup rowerka dla córci. Będzie to prezent na 3 urodziny. Nie wiem jaki kupić, czy z kołami 12', 14' czy 16' cali? Córeczka jest dość wysoka, aktualnie ma 95 cm wzrostu. Jakie wy kupowałyście dla 3-latków? Bo niby te 12'' są od 2 do 5 roku życia, to w sumie pojeździ dwa lata, nie wiem czy warto, może lepiej 14 i starczy na dłużej?

Kup ten z najmniejszymi kolami, bo im wieksze kola, tym ciezszy rower. Moja 4-letnia siostrzenica dostala piekny, drogi rower z wiekszymi kolami, ale po kilku probach przesiadla sie znowu na stary, zniszczony, z mniejszymi kolkami, bo jej sie go lepiej prowadzilo.

Gość moja ma 12
a ma teraz 2 lata i 5 m-cy, ale jakies 2 m-ce temu w sklepie rowerowym wsiadła na wiekszy rower (chyba 14") i pojechała sama. nie jest jakaś super wysoka bo ma ok 92 cm.

Gość moja ma 12
wg mnie możesz kupić większy niż 12 "

Gość Kokua LIKEaBIKE
Jak wyżej! Strzał w 10-tkę!

Mysle, ze to zalezy od tego, czy dziecko ma jezdzic z dodatkowymi kolkami czy bez. Jak ma kolkeczka i wystarczajaco dlugie nogi, to pojedzie jak czolg. Moja 4-letnia siostrzenica jezdzi bez podporek. No i wlasnie nie moze sie utrzymac na tym ciezkim rowerze, dlatego jezdzi mniejszym. 5- czy 6-letnie dziecko juz taki rower utrzyma, wiec jesli nie chcecie uczyc jazdy na dwoch kolkach wczesniej, to mozecie od razu kupic wiekszy i czekac, az dziecko bedzie na tyle silne, zeby sobie z tym rowerem poradzic.