Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WalkOnBy

czy wypada napisac?pomóżcie

Polecane posty

Witam! W zeszłym tygodniu wysłałam do dyrektora jednej firmy swoje cv z txtem,ze interesuje mnie praca . Facet odpisał mi,ze nie prowadzą rekrutacji na stanowiska gdzie obowiązuje umowa o pracę,ale szukają ludzi na umowę zlecenie do innej pracy i jeśli jestem potencjalnie zainteresowana, to mam mu wysłać mailem kilka dodatkowych informacji.Odpisałam,że jestem zainteresowana , a facet od tygodnia nic nie odpisał ani nie zadzwonił. Czy wypada mi napisać jeszcze jednego maila w tej sprawie??? Jak myślicie,bo ja już sama nie wiem. To trochę frustrujące

Gość nic nie ryzykujesz
jak sklecisz profesjonalnego maila to know problem

właśnie nie wiem w jaki sposób "profesjonalnie" napisać: "ej facet, czekam tydzień a Ty nie odpowiadasz i nie wiem czy mam czekać dalej czy nie jesteś zainteresowany"...

Gość pewnie próbuj
ale napisz ze umowa zlecenie da ci poznac na poczatek firme takie tam dyrdymały

to juz napisałam ze jestem zainteresowana, napisalam jeszcze to o co prosił np. temat pracy mgr i inne rzeczy o jakie pytał i cisza od tygodnia.

napisałam tak: "Szanowny Panie Dyrektorze W zwiazku z brakiem odpowiedzi z Pańskiej strony, chciałabym się dowiedzieć, czy oferta pracy na temat której korespondowaliśmy jest nadal aktualna? Bardzo proszę o informację." Może być?