Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo nie

moja cora chce chomika

Polecane posty

Gość bnopl
no i w czym problem? duża pannica, potrafi chyba zająć się chomiczkiem, wytłumacz tylko co tzreba robic i ze chomik to zwierze o nocnym trybie życia. dziecko powinno mieć male zwierzątko żeby uczyć sie odpowiedzalności

Gość ooo nie
u mnie nie ma pająków :)

Gość ooo nie
wolala bym rybki można na nie popatrzeć a chomik gryzie

Gość bnopl
no ale dziecko chce chomika to kup chomika, nie mmusisz go brać do rąk, a poza tym polecam świnki morskie, żyją dłuzej, są bardzo towarzystkie i mądrzejsze od chomików. Miałam chyba 7 lat świnkę, chodziła za mną do kuchni, wiedziała gdzie lodowka a jak słyszała szelest woreczków to piszczała z radości że jedzonko tuż tuż.

Gość mamusinaa
a co jest fajnego w posiadaniu rybek? ani przytulić ani pogłaskać, nie dziw sie córce ze woli chomika

Gość ooo nie
a które chomiki są najlepsze bo z tego co córcia mówiła są rożne odmiany i podobno jakiegoś na "s" lepiej nie kupować bo agresywny

xD ja w wieku 14 lat miałam około 72 chomików bo cholertwa mnożą się jak króliki ale kasy nieźle na nich zbiłam i w kóncy został mi jeden i zdechł ... Ale kochane są ...

Gość anotywsdghjkiuy
poczytaj coś na necie, na pewno dużo tu znajdziesz

Gość ooo nie
właściwie jak byłam mała sama chciałam mieć zwierzątko a teraz mam wspaniałą trójeczkę i nie mam ochoty na zwierzątko bo to też jakiś obowiązek a wiem czy dzieci się zaopiekują? ale pomyśle :)

Gość chomciu
Chomiki są fajniutkie i miłe. Jak się ich nie męczy to nie gryza. Ja miałam biało rudego i nazywał się Mini. Jednak jak zdechł to już nigdy więcej nie kupiłam ze względu na krótkie życie tych gryzoni. Mój żył 3,5 roku, a podobno ok 4 lata to MAX. W tym czasie można się przywiązać, a później płacz:(

Gość ooo nie
a słuchajcie-chomiki trzeba mieć w parkach czy jedno tez można mieć?

Gość chomciu
Ja miałam jednego