Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on____.

Kobiety...co mam o tym myśleć ? o co jej chodzi ?

Polecane posty

Gość haliejdhf
wiesz on - ja takmiałam jak się dowiedziałam , że jestem poważnie chora - chciałam to sama jakoś sobie poukładać i nic nikomu nie mówiłam - mój facet nie był mi w tamtym momencie potrzebny do tego, i nie chciałam go tym obarczać ale on widział że coś est nie tak i też się dopytywał a ja go zbywałam

Gość on____.
KobietaBluszcz34 lat mamy...powiem ci ze nasz staż w związku to 10 lat ! były chwile gorsze i lepsze. praktycznie nigdy sie nie kłóciliśmy ( po prostu nie było o co ) ona jest kobietą "średnio_mówną" a jka tak sie nie odzywa prawie wcale do mnie "tylko może coś zjesz ?" "zrobić ci kawe ? " dobija mnie to :( zawsze chciałem mieć gadatliwą kobietę..zakochałem sie tyle lat temu w takiej "średnio mównej" i fakt takiej ciszy dobija mnie strasznie. chyba wolałbym jakby mi powiedzała że przespała sie tam z kimś niż miałbym życie spędzić w takiej ciszy

Gość ojtografia
odradzalam bym... o kurwa............ odradzalabym !!!! sie pisze

Gość On___.
Latwo mowic ale jak sie jest z kims tyle lat to jak pomysle ze mialbym sie z nia rozstac to az w gardle sciska :-(

Gość Till
Rozstanie powinno być ostatecznością. Trwały, wieloletni związek nie psuje się tak po prostu.... Wrzuć do bagażnika pled, weź wino albo herbatę w termosie i zabierz ją za miasto. Wszystko to, co napisałeś na kafeterii powtórz swojej partnerce. Ona musi dowiedzieć się jak Ty się czujesz, co Tobie nie odpowiada i Cię męczy. Nie krzycz, tylko spokojnie wytłumacz. Z Twoich wpisów wnioskuje, że bardzo Ci na Niej zależy. Czy ona zdaje sobie z tego sprawę??? Swoją drogą, może za częśto oglada seriale na TVN , tam wszytsko jest takie idealne. Wybacz, głupi żart :)

"KobietaBluszcz na co dzień moja praca polega na hmmm rozmawianiu i doradzaniu ludziom w wielu kwestiach, problemach czy zakrętach życiowych, nie ma sytuacji bez wyjścia." (...) wiesz co odradzałam bym Tobie tej kobiety, męczyc sie bedziesz z nia cale zycie" KobietaBluszcz--> jezeli tak doradzasz na codzien jak autorowi topiku to gratuluję. Brak słów. Mam nadzieje, ze nie trafie na takich "doradców" w realu. Do autora topiku -- a może ona np.pragnie dziecka? Jstescie razem 10 lat i macie po 34 lata, razem tak długo, kochacie się, pomysl o tym :)

Gość on____.
dzieki kobiety za wszystkie podpowiedzi i rady..pomyśle nad nimi...pozdrawiam