Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa życia

Orgazm - parcie na pęcherz

Polecane posty

Gość Ciekawa życia

Od jakiegoś czasu mam pewien problem. Czuje parcie na pęcherz podczas pettingu, jak do tej pory tak nie miałam ale ostatnie 2, 3 razy były mało komfortowe ponieważ nie mogłam się do końca rozluźnić bo gdy czułam, że dochodzę to miałam normalnie wrażenie, że siusiam :-P Mam tak tylko podczas stymulacji łechtaczki, podczas stosunku nie czuje parcia na pęcherz :-) Czemu tak się dzieje?

Gość może to byłam ja
nooo,ciekawe... jest na sali giekolog? a od siebie: do kibelka chodź kochana przed zabawą

Gość Ciekawa życia
Byłam, niestety to nie pomaga ;/

gdy jesteś podniecona następuje rozluźnienie mięśni również cewki moczowej więc nawet niewielka ilość moczu zaczyna się się przesuwać do cewki moczowej i odczuwasz parcie na mocz Podczas orgazmu następują skurcze mięśni Kegla i mocz może wytryskiwać.Zrób siusiu przed seksem a potem sie nie przejmuj tym bo to kilka kropli a dos faceta to podnieca

Gość Ciekawa życia
Tylko zastanawia mnie jedna rzecz - otóż nigdy nie miałam z tym problemów a pettingiem bawimy się ponad 1,5 roku...

Gość seksuologia_to_hobby
zależy czy masz partnera odpowiedniego . . . nie myślącego tylko o sobie i żeby się spuścić niezadowalając Ciebie . .. . wypytaj POtencjalnego partnera czy zna się na grze wstępnej i jaką minetę strzela na początek i jak długą . . . prawdziwy men lubi wygolone jak i owłosione różowe kąciki rozkoszy z okapnikiem dłuższym czy to krótszym . . .

Gość Ciekawa życia
Nie, nie zależy mu tylko na jego przyjemnościach. Zawsze byłam zadowolona :)

nie miałaś z tym problemów bo byłaś spięta podczas seksu a teraz czujesz swobodniejsza Kobiety z doświadczeniem (starsze) mają lepsze odloty bo mniej się stresują seksem ,dlatego wola je bardzie młodsi partnerzy Stres udziela też się partnerom

Gość 0kfygjh95
nie stresuj, ja tez tak mam :D