Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwatemalasong

Dlaczego mówi, że nie jest z nią szczęśliwy? Bawi się ze mna?

Polecane posty

Gość gwatemalasong

Zostawił mnie dla innej dziewczyny. Bo czuł, że nie jest ze mną szczęśliwy, że chce znaleźć szczęście przy jej boku. Powiedział, że nie przestał kochać ale nie czuje się szczęśliwy i powinniśmy się rozstać. Dowiedziałam się, że nie jest z nią tak zupełnie szczęśliwy jak mu się wydawało na początku. Że ciągle mnie wspomina i tęskni a minęło już ponad 4 miesiące. Nawet mi to powiedział. Nie wiem po co? By się bawić moimi uczuciami? On traktuje mnie jak koleżankę - a to chyba najbardziej boli. Niepotrzebnie mu pokazałam, że mi na nim zależy. Ja go nadal kocham i nie potrafię o nim zapomnieć. Zwłaszcza, że wiem, ze on nadal coś do mnie czuje. Chciałabym go mieć przy sobie.

Gość lussy
oh co ja bym zrobiła żeby zostawił swoja dziewczyne dla mnie... przerabani sa faceci... :(

Gość dziwny typ
chyba cie i sie wkreca

oh co ja bym zrobiła żeby zostawił swoja dziewczyne dla mnie... przerabani sa faceci" pussy czy tam inna lussy :P i kto to mówi ? ;)

Gość regres nie badź
pussy i nie dogryzaj lussy :-)

Gość daj sobie z nim spokój
to na pewno jakiś manipulant. sam nie wiem czego chce. pewnie tamtej też żeni jakieś kity.

odszedł bo mu sie znudziłaś, na wypadek gdyby z tamta mu nie wyszło - wmowił Ci ze Cie kocha itp itd. Z tamtą gdyby mu sie układało to nawet słowem by sie do Ciebie nie odezwał a z racji tego, ze juz mu sie ta laska nudzi to słodzi Tobie zeby móc gdzie wrócić. No i skonczy sie tak ze wróci do Ciebie a jak pozna inną to znów odejdzie :)

Gość gwatemalasong
Ale on od początku nie potrafil się przyznać, że jest szczęśliwy. Wiem, że wtedy się ze mną bawił. Ale teraz dowiedziałam się o tym również z innego źródła. Co za potwór! Nie chce mi dać spokoju:(