Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foruuumowiczka

studenci macie juz plan zajec?

Polecane posty

Gość foruuumowiczka

u mni epewnie 2 dni przed zjazdem;/

Ja mam od tygodnia plan na 2 najbliższe zjazdy, i terminarz zjazdów na cały semest :D

ja bede mic 1.10 co mi się nie usmiecha ... bo mam inne rzeczy do roboty i tych inne rzeczy będą teraz uzależnione od tego planu ... Masakra :/

Ja sie też będę gimanastykować, bo mi zjazd wypada wtedy, kiedy i dyzur w pracy :o Ale jakbym miała plan w lipcu,, też by to nic nie zmieniło, muszę opuścić część zajęć i już :o

Gość 12345ania12345
Ja jestem na pierwszym roku :) Szkolenie przeciw pożarowe mam już 26 września.. Mam tez rozkład zjadzdów ale nie bardzo cokolwiek z niego rozumiem, bo wg mnie wszystko jest nie pokoleji.. Może mi ktoś pomóc jak go odczytac ? jak rozumiec ? Kierunek Zarządzanie – studia I stopnia - semestr I - 24.10.09-25.10.09 - semestr III - 10.10.09-11.10.09 - semestr IV - 03.10.09-04.10.09 - semestr V- 03.10.09-04.10.09 - semestr VI - 03.10.09-04.10.09

Na moje rozeznanie to oznacza, że studenci I semestru studów mają zjazd 24.10.09-25.10.09, II - 10.10.09-11.10.09 i tak dalej. Czyli jak jesteś na I semestrze to masz zjazd 24.10

Gość 12345ania12345
ahaa :) ok, dzieki :)

Gość foruuumowiczka
dziewczyny bralyscie kiedys urlop okolicznosciowy na uczelni?

Gość zlaaaaaaaaaaaa
a u mnie nadal na stronie www rozklad zajec z poprzedniego semestru i zadnego sladu nowego, widocznie rzuca nam 2 dni przed rozpoczeciem roku... widocznie twierdza, ze oprocz studiow innych planow w zyciu miec juz nei mozemy :/

Gość pilsner
u mnie też jeszcze nie ma. tzn mojego wydziału, bo innych już są. tyle tylko, że mi to bez różnicy jaki plan. :)

Gość u mnie nadalll
pusto w planie zajec...mialy byc w drugiej polowie wrzesnia...a druga polowa wrzesnia juz dawno sie rozpoczela