Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvnvbnvb

faceci jednak powinni miec zakaz wjazdu na jezdnie........

Polecane posty

Gość bvnvbnvb

od samego rana nerwy.... nie mowie teraz o wszystkich ale wiekszosc facetów ta sa łajzy a nie kierowcy... ja sie pytam...kto do cholery dał im prawo jazdy??? pewnie dali doopy egzaminatorowi albo egzaminatorce.... a dzis od samego rana nerwy...jeden sie zachował jakby całe zycie uzywał penisa zamiast mozgu ale na szczescie ja byłam tą co obserwuje, jade se dalej a tam kolejna łajza z busikiem wraz z innymi łazami w srodku i ta ciota taki manewr zrobiła ze wyrwało mi sie "i co robisz kurwo" łajza odczytała z ruchu warg co powiedziałam i po gębie było widac ze jest wielce tym zaskoczony..... :O faceci powinni siedziec całe 24 h w domu i byc gotywymi do kopulacji bo do niczego innego sie nie nadawają 🖐️

marna prowokacja bo kierowca busa jadąc na pewno nie patrzył na twoje usta i się zastanawiał co mówisz :P

Gość dfhgfdhfghfg
leviatan nie bądz tepy....:O to tak jakbys chciał wcisnac kit ze zaden kierowca nie spojrzy na dziewczyne ktora idzie na chodniku, ani sie nawet nie obraca za sibie prowadzac samochod.....:O a chłopak z busika gapił sie na mnie idioto chyba wiem lepiej:O

Gość dgfbgngfhnfg
i czytaj busika a nie busa....łajzo....

Gość bgchghghghmn
i to było tak blisko zeby było nawet widac ze sie gapił co mowie.....a jakby była stłuczka to tez bym nie uwierzyła w przeznaczenie tylko odrazu sprzedałabym takiemu buta w twarz

Gość fdhgfhgfvhgh
oo zabolało cie to?? łajzo? :classic_cool: nie bede kulturalna wobec niekulturalnych ludzi...boli cie to ze napisałam o was prawde meska cipo 🖐️

Gość Belotto
Bardzo nedzna prowokacja, po stylu pisania spodziewam sie ze to pisal jakis "glaskacz salami" w wieku gimnazjalnym