Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkanka małej wsi

Fajerwerki

Polecane posty

Mam pytanie, czy to prawda, że fajerwerki można tylko puszczać w sylwestra? Czy chcąc to zrobić w inne dni w roku trzeba mieć jakieś pozwolenie. Czeka mnie duża impreza rodzinna i chciałabym zrobić niespodziankę solenizantom.

Gość nikaczek
Żal mi cie .TY chyba jestes naprawde niecywilizowana.Jestem z Krakowa i tu codziennie puszczają fajerwerki.!!!Oczywiście że możesz

Bardzo dziękuję za kulturalną odpowiedź od cywilizowanej wykształconej osoby.

Gość nikaczek
Sory za to,ale widze że naprawde mieszkasz na wsi.I to już bardzo długo....:)Ale ja tam do takich osób nic nie mam ;P

Niestety muszę Cię zmartwić(choć sama też nie jestem zadowolona), nie miałaś racji. Dzwoniłam do strazy pożarnej, trzeba miec pozwolenie w naszym mieście :(, no chyba, że pokaz prowadzi firma pirotechniczna.

Gość hytutuyte
To teraz zadzwoń do księdza i zapytaj czy możesz uprawiać seks w dni bezpłodne :)

Gość gość
oczywiście, że to nie jest prawda. Fajerwerki mozna puszczać każdego dnia, kiedy tylko się chce. A tutaj możesz znaleźć bezpieczne fajerwerki, które możesz kupić w hurtowni: www.pol-expance.pl/ .

Gość gość
Wydaje mi się ze chyba nie jest to jakos bardzo zabronione. Ja z mężem organizowaliśmy pokaż fajerwerków na naszym weselu. Caly materiał w pełni bezpieczny kupiliśmy w hurtowni www.fajerwerkigorzow.pl.

Gość gość
Jeśli pokaz prowadzi profesjonalna firma to raczej nie trzeba. U mnie na weselu były fajerwerki, zamówiliśmy z www.pirofan.com.pl i żadnego problemu z odpalaniem nie było.

Gość gość
teraz z fajerwerkami sa nawet sklepy internetowe! SPory wybor znajdziecie na http://rakietowo.pl/

Gość gość
i will kill you

Gość gość
gość 2016.07.04 teraz z fajerwerkami sa nawet sklepy internetowe! SPory wybor znajdziecie na http://rakietowo.pl/ To prawda, nie przejmuj sie po prostu ku fajerwerki i strzelaj tylko tak zeby bylo bezpiecznie:)