Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oludzietrzymajciemnie

Dosyć mam tych bzdur.

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?v=7WYzvpM9jCE&feature=related Kim jest tak naprawdę ten człowiek? Pomijam kwestię, że bełkocze jak potłuczony. Jaki naukowiec wypowiada się w ten sposób? "Tylko diabli wiedzą co będzie"... Dżizas. Niech mi ktoś wskaże w internecie jakieś informacje na temat rzeczywistego wykształcenia tego pana. Czy on naprawdę jest doktorem? Jeśli tak to czego? Dla mnie jest obłąkany. Przedstawia fakty, które w rzeczywistości nie mają miejsca. Powołuje się na rozdmuchiwanie pandemii w mediach, co miałoby nas skłonić do szczepienia się. A ja się pytam - jakie rozdmuchiwanie w mediach? Prawie nie słyszę o pandemii, nie ma tych informacji w gazetach, w informacjach onetowych... Wręcz mam poczucie, że żadnej pandemii nie ma... Nie przeczę, że może istnieć niebezpieczeństwo, zarówno ze strony grypy, która jeszcze uderzy, jak i ze strony szczepionek - np. niedokładnie sprawdzonych. Ale to, co prezentuje ten koleś to obłąkana teoria spiskowa. Czy są tu jacyś ludzie, którzy potrafią do tego podejść bez emocji, rozsądnie? Czy wszyscy wierzą temu lunatykowi?...

O, cześć, ladaco :-)

Halo, halo. Podnoszę.

Piszta:-)

up

Manipulacja, prowokacja i ignorancja - tak okreslam dzialania mediow i tych wszystkich rzekomo wszystko wiedzacych... Najlepiej nie ogladac TV ani nie sluchac radia, a swiat bedzie szczesliwy. :)

Gość lamka 2
Ja bardziej daje wiare temu lunatykowi niz tez alej pandemii, bo est przeludnienie na swiecie i pelno oszolomow, ktorzy chcetnie chca to unicestwic.

Mediów nie słucham, ale facet też manipuluje moim zdaniem. Nie wiem tylko dlaczego. Podejrzewam, że jest niezrównoważony. Lamka, pandemii też nie dowierzam, jest to zmanipulowana informacja. Ale tezy Beina są szalone i nie poparte rzetelnymi dowodami. Przede wszystkim - kim on jest? Doktorem i badaczem... Ale doktorem jakiej specjalności i na jakiej uczelni ten doktorat robił? Moim zdaniem wypowiada się nie jak doktor, ale jak oszołom.

A z bohaterem tego filmiku zgadzam sie. Chca nas powybijac, to ma byc ludobojstwo. Za duzo ludzi na swiecie, czesc musi zginac. Zostana tylko najsilniejsi (wladza, pieniadze).

No właśnie sęk w tym, że nie mogę w googlu znaleźć nic rzetelnego na jego temat.

Jeszcze ktoś coś powie?:-)

upup

ladaco, strasznie dużo czasu Ci zajęła odpowiedź:-p

Gość lfkjdhdhgdgdd
a czy czlowiek na poziomie czyta to forum? jak to o tobie swiadczy ze tutaj przebywasz? daj mi linka do swoich starych tematow, to ci powiem co z ciebie za czlowiek. ktos kto siedzi na tak wulgarnym forum nie ejst normalny. ja tu ejstem tylko na chwile bo chcialam o cos zapytac, a wiekszosc jest co ciagle tu siedzą i czytają te bzdury np. o sexie czy innych pierdolach. wiec najpierw spojrz na siebie a potem oceniaj beina, on chcoiaz ma dr, a ty co masz?

A ja mam magistra i też jestem tylko na chwilę. Skoro wierzysz w tego doktora, to podaj mi proszę, z czego ten doktorat robił?

Gdzie jesteś, osobo o literkowym nicku? Liczyłam na jakąś sensowną odpowiedź od Ciebie - osoby na poziomie.

Ponawiam.

Nikt już się nie odezwie? Czekam wciąż niecierpliwie, aż ktoś powie mi, jakie kwalifikacje posiada pan B. Jakie studia ukończył, gdzie się doktoryzował i na jaki konkretnie temat?

halo...

Jeszcze coś mnie ciekawi. Zwróćcie uwagę na jego stroje na tych nagraniach, na sposób mówienia, mimikę, rozbiegane oczy... I te filmiki tak amatorskie, że aż boli. Bardziej profesjonalne robią nastolatki z tutorialami o makijażu... Nie umiem brać tego poważnie. Dlaczego ludzie tak masowo mu wierzą?

Oj, miałam nadzieję, że sobie podyskutuję z kimś sensownym, ale widzę, że nikt nie jest zainteresowany... A może powinnam tytuł zmienić?...