Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość issabell

podoba mi się żonaty-ja jemu tez...

Polecane posty

Gość issabell

Jestem w związku od kilku laty.Raz jest dobrze raz nie.Poznałam rok temu fajnego faceta,niestety kumpla mojego partnera :O Od maja coś między nami iskrzy.Tzn do niedawna myślałam,że coś sobie uroiłam ale teraz mam już pewnośc że fascynacja jest z obydwu stron.On też jest w związku.Nie wiem co z tym fantem zrobić.Mamy na siebie ochotę,ale czy warto?

Gość issabell
W sumie ta znajomośc głównie opiera się na tzw "wymianie usług" między firmami.

Gość wszystkie te tematy podobne
do siebie? Mam zdradzic czy nie? ble ble ble A co nas pytasz kobieto? jak nie mas zsumienia to sie wal po katach. Tyle

Gość issabell
Wiem,że tematy podobne.Sumienie mam i nie pytam o to,czy mam to zrobić,czy nie.Po prostu jak widzi się punkt widzenia innych lub dostanie się kubeł zimnej wody na głowę,to jakoś inaczej się patrzy na sprawę. W związku ostatnio jest dupowato.Facet po raz kolejny mnie ostatnio uderzył...Ale kocham go.Kurwa cięzko jest dokonywać takich wyborów.

Gość issabell
bum Od myśli do czynów długa droga. Czasami myślę.że może jakbym zdradziła,to potrafiła bym spojrzec na swój związek z innej perspektywy.Wóz albo przewóz.Ale czy to jest recepta na udane życie?Nie sądzę :O

Gość issabell
Tak,uderzył mnie w ciągu tych kilku lat związku parę razy.Jest facetem dobrze zbudowanym,więc z reguły ślad zostawał. :( Zawsze to miało miejsce przy kłotniach - ostatnio też.

Gość kobieto uciekaj od sadysty
zamiast rozwalac zwiazki. facet, ktory Cie uderzyl, powinien zniknac z Twojego zycia na samym poczatku, nie rozumiem dlaczego jeszcze go trzymasz, to by wskazywalo na potrzebe psychoterapii u Ciebie, ze w ogole na takie cos pozwalasz - i jeszcze mowisz "ja go kocham". jezeli "kochasz" kogos, kto Cie krzywdzi, potrzebujesz pomocy. Daj sobie spokoj z tamtym gosciem i jego zona, wez sie za siebie i przede wszystkim uciekaj z chorego zwiazku! chyba ze czekasz, az on Cie zabije...

Gość issabell
Mamy dziecko i sama nie dam rady finansowo.Poza tym uważam że to mój partner potrzebuje psychoterapii nie ja.

Gość issabell
Niestety,nikt nie mówił że będzie łatwo :O

Gość że się wtrące...
a przystojny chociaż ten Twoj obiekt westchnień?

Gość ppytam bo nie wiem
a on moze ma dzieci???

Gość issabell
2x tak.Czyli jest przystojny (ale to oczywiście kwestia gustu,bo dla mnie może być a dla innej nie) no i ma dzieci.

daj sobie dziewczyno spokoj,na czyims nieszczesciu swojego szczescia nie zbudujesz,ze tez takie baby sa na swiecie...

najpierw zniszczysz komus malzenstwo,a za jakis czas bedziesz pisala na tym forum,ze byliscie razem,a on potem i tak wrocil do zony,bo ma dzieci blablabla...pelno tu takich jak ty

Gość Alez dobrze ktos tam....
wyzej napisal. Te wasze tematy sa tak podobne i zalosne, ze wymiotowaz sie chce, czy mam bzykac czy nie, anal, wsadzic cala reke do cipy, podoba mi sie ksiadz, podoba mi sie zonaty. Ale ludzie sa pusci. Gdybys miala odrobine inteligencji i sumienia to juz sama wiedzialabys, ze pytanie jest bez sensu bo to zonaty facet... Jak masz pusta glowe to bzykaj sie. Bez sensu, bleeeeeeeeeee