Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce takiej kafeteri

Beznadziejny wygląd zmienionej .....KAFETERII....

Polecane posty

nie moge scierpieć tych niebieskich podkreslonych literek.Ciezko mi teraz wyodrebnic temet ktory mnie interesuje. Tez uwzacie nowy wygląd ze ejst do bani???

zamiast zmieniac na lepsze oni zmieniaja na gorsze???bez sensu:(

Gość wszystko byłoby ok
gdyby nie ta niebieskość na stronie głównej.

stworz lansuszej jak ten od sledzika to moze jak 70% forumowiczow umiesci go w swojej stopce to wszystko bedzie tak jak dawniej :D zrobimy taka akcje? :D:D :classic_cool:

ladaco jesli to Ty to nie obraz sie ale teraz jest 1000 razy gorzej niz było....po co ta zmeina???przeciez wczesniej bylo super!!teraz nie potrafie tak szybko jak kiedys zauwazyc temetu ktory mnie interesuje Zmiencie to prosze:(

ten niebieski jest nietrafiony no i po co to poskreslenie?????i chyba czcionka zostala zmeiniona i dlatego to tak beznadziejnie wygląda:(

ladaco ale to my tu korzystamy z tego forum i powinno byc ono dla nas a nie dla moderatorow.A poza tym jeskli zmieny to na lepsze prawda????po co sie cofac????a niesetty ta zmeina to totalna pomyłka

Gość bążliwa
ja nie migfe kurva ścierpieć że za każdym razem musze nik wpisywać rzygać sie chce

założenia taktyczne kafeterii są takie aby nasze forum było bardziej widoczne i weszelsze a nie pachniało starocią i szaszyzną:D

bążliwa dokladnie to wpisywanie niku za kazdym razem tez jest beznadziejne.Co oni wyprawiaja z ta kafeteria?????coraz tu gorzej.

Gość foxi09
mi też się nie podoba :) ja bym wiele tu pozmieniała... ;P w szacie graficznej...

ladaco i teraz niby wieje z forum radością????nie zartuj.O wiele fajniej bylo wczesniej.Macie jakis kiepskich informatyków w swoim zespole skoro wprowadzaja tak kiepskie zmeiny

Gość foxi009
ladaco jesteś za to odpowiedzialny :d ?

obecnie poszczegolne temety sa niewidoczne tak dobrze jak rpzedtem co doprowadza mnie nie do radosci a do złości ladaco. no i to wpisywanie co chwila swojego pseudo:(

Gość bążliwa
kafeteriusze proszą o poprwke żeby nik został i tak czekamy pare tygodni i nic sie nie zmienia, moderka pisze że uwaga zgłoszona i trzeba czekać pisać sie odechciewa , za każdym razem nik kopiować, wklejać

Gość mi też te zmiany się
nie podobają :-O

Wiecie co jesli oni takie maja podejscie do nas jak ladaco to ja dziekuje...Ladako nie zapominaj ze to my wam nabijamy kase i chyba powinniscie brac nasze uwagi do serca a nie taka olewka jaka wlasnie pokazałeś.

Gość foxi09
Hej Ladaco no to tak Wiejsko tu. Ja bym wprowadziła wiecej kolorów - coś więcej niż pomarańcz i biel ... :P bo te niebieskie podkreślone nicki na tym białym tle wyglądają prostacko. Po drugie pozbyłabym się tego szerzejącego zębiska czegoś a dała fotkę jakieś fajnej dziewczyny.. Ogólnie twarz a nie jakiś wyrwany z kontekstu fragment. Wprowadziłabym jakieś fajne kolorowe tło. Bo jak już wyżej wspomniałam biały to kicz. Zobacz jak jest np na http://wizaz.pl tam jest miło ,przyjaźnie fioletowo.. a tu nie obraż się trochę kiczowato. I wprowadziłabym avatary! :)

"także miłego klikania i poznawania nowych atrakcji i postaci kolejnych nowych kolorów na kafeteria.pl zyczy ladaco i paczka" żałosne:(

foxi zgadzam sie tutaj jest kiczowato.Brakuje informatykom troche stylu. Ta czcionka jest tragiczna.Kafeteria teraz wyglada jak zrobiona przez jakiegoś licealiste ktory zaczyna sie bawic w tworzenie stron www:(

ladaco strasznie ejstes wkurzajacy wiesz? pracuje jako moderator i mu sie w d+++ poprzewracało hehheh dobre

Gość foxi zmiany jeszcze raz
- Wiejsko tu. Ja bym wprowadziła wiecej kolorów - coś więcej niż pomarańcz i biel ... bo te niebieskie podkreślone nicki na tym białym tle wyglądają prostacko. Jakieś inne dwa kolory pasujące do siebie. np fiolet i zieleń albo róż i zeleń. Jeżeli już pomarańcz to z żółtym lub różowym byłby ok :) - Po drugie pozbyłabym się tego szerzejącego zębiska czegoś, a dała fotkę jakieś fajnej dziewczyny.. Ogólnie twarz a nie jakiś wyrwany z kontekstu fragment... - Do grafiki PHOTOSHOP! żeby to jakoś na poziomie wyglądało. - Avatary (!!!) - Zlikwidowałabym te niebieskie podpisy tematów na głównej. Zmieniłabym czcionkę i kolor (!!!) na jakimś fajhnym tle wyglądało by estetycznie) - Liczbę postów pod nickiem - Więcej kolorów do wyboru w treści wiadomości

Gość mam w doopie taka rodzine
to nie ladaco. on nawet nie ma wpływu na walsny nick, zobaczcie zablokowali a teraz jest hcyba nowy, tamten był inteligentniejszy i mniej 'dowciapny';

nie rozuemiem podejscia ladaco.My tu mowimy co nam sie nie podoba a ten sobie robi z nas jaja.Kazda dobra firma prowadzi badania wsrod swoich klientow zeby poznac ich opinie a tutaj nasze opinie sa obśmiewane przez nijakiego LADACO. Co on sobie mysli, ze ejst panem i wladcom???Zajdz na ziemie chlopie bo to dzieki nam masz w ogole tą robotę!!!

Gość foxi009
ladaco namęczyłeś się? ... przykro mi ale nie widać twojego wysiłku. czemu nie otworzysz się na nowe propozycje? przecież pewnie chcesz dobrze, im lepszy wygląd tym więcej ludzi zachęci do siebie. Czemu tyle osób siedzi na wizażu? Bo tam przynajmniej jakoś to wszystko kupy się trzyma. Nie obraź się, ale nawet nk ma lepszą grafikę niż kafe. Szkoda że nie bierzecie zdania innych pod uwagę. Jak chcesz chętnie cię wyręcze... :D znam się na htmlu i naprawdę nie wymaga to aż tylu wysiłku... zmiana koloru czcionki ?przecież to 5 minut roboty!

Gość fsdf
Obawiam się że skoro ktoś ko ten nowy wygląda zaprojektował, jest na wpół ślepy, to i komentować nie ma sensu, bo nie doczyta. W każdym razie te niebieskie gówna z podkreśleniami są po prostu słabo czytelne.

foxi009 masz calkowita racje.Zalatuje tu wiocha i brakiem profesjonalizmu.Niestety po wprowadzeniu zmien ejst coraz gorzej. NK bez porownania ma o wiele fajniejsza szate graficzna a o wizazu nie wspomne. Ta czcionka na kafeterii to totalna porazka( chyba gorszej wybrac nie mogli) Szkoda ze w kafeteri nie zatrudniaja ludzi otwartych na opinie konsumentow:(

Gość nusia.233
zresztą jego chyba nie obchodzi opinia innych :o najważniejsze że ma kase z tego i nic innego mu do szczęścia nie potrzebne :o i wpisywac ten nick 20 razy super!!