Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewkaaaaaaaaa21

moze ktos wie........

Polecane posty

Gość ewkaaaaaaaaa21

ja lew,on waga-co na to gwiazdy?

Gość ewkaaaaaaaaa21
up up

Gość gwaizdy się burzą będzie
wojna światów

Gość ewkaaaaaaaaa21
powaznie pytam

Gość ewkaaaaaaaaa21
up up

Gość ewkaaaaaaaaa21
up up

Gość poszukaj ......
w necie tam horoskopów partnerskich jest od cholery ale ja tam nie wierzę ja wodnik facet bliźniak niby najlepszy z układów wg horoskopu ale radzę w to nie wierzyć .....jedyne z czym się zgodzę to z tym że ludzie z pod znaku bliźniąt mają jakby dwie osobowości i u mnie się sprawdziło

Gość ewkaaaaaaaaa21
wierze. Wiekszosc wierzy.

Gość ewkaaaaaaaaa21
ale sie nie przyzna. A ja chcialabym wiedzziec co mwia gwiazdy,o tak,dla porownania

moja siostra jest lew a jej chłop to waga....normalnie sajgon. To, ze jeszcze się nie pozabijali to chyba tylko przez przypadek :O Chociaż horoskop mówi co innego.... Królowa i Mag. Bardzo urocza i dystyngowana para. Ona jak na królową przystało imponuje otoczeniu swoim majestatem i szykownością. On potrafi oczarować każdego, pomaga mu w tym wrodzony urok i talent prowadzenia dyplomatycznych dysput. Jeśli kiedyś przetną się drogi Pani Lew i Pan Wagi będą to dla obojga niezapomniane chwile. Chwile tylko w przypadku, gdy przynamniej jedno z nich jest już z kimś będzie związane. W przeciwnym razie ten cudowny moment pierwszego spotkania przerodzi się w coś bardziej trwałego i głębokiego. Obydwoje będą podejmowali próby manipulacji partnerem, lecz ostatecznie zwycięstwo odniesie ona. To Lwica kieruje tym związkiem, a Waga przyjmuje to z cichą aprobatą, gdyż ciągłe podejmowanie decyzji i wymagana stanowczość męczą go. Takiej pary nie spotyka się na co dzień. Obydwoje potrafią cieszyć się życiem. Lubią doborowe towarzystwo, komfortowe mieszkanie i luksusowe przedmioty. Często bywają na szykownych przyjęciach oraz na najnowszych pokazach i wystawach sztuki. Są żarliwymi i szczęśliwymi kochankami. Stanowicie bardzo udany i ciekawy związek. Wzajemnie się rozumiecie, wspieracie i uzupełniacie. Możecie wieść dostatnie i szczęśliwe życie, ponieważ najczęściej osiągacie to, na czym Wam obojgu zależy.

Gość ewkaaaaaaaaa21
hmmm, czesc by sie zgadzala... lubie rzadzic, on mi ustepuje, ale nie wiem jak dlugo :D bo on taki dobry, taktowny...wlasnie dlatego sie zastanawiam , czy pasujemy. Wiem, ze nie warto wierzyc w takie cos, bo to samospelniajaca sie przepowiednia ... prawda to ze moj narzeczony np. uwielbia restauracje, drogie rzeczy , dobre samochody ... i ja tez :) nie uwazam sie za snoba, ale cos w tym jest

Gość gjjgjhg
jghtyyyydm