Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagodowa Jagodaaaa

doszukiwanie sie drugiego dna w tym co mowi facet

Polecane posty

Gość Jagodowa Jagodaaaa

Kobietki, czy Wy tez tak macie, ze doszukujecie sie drugiego dna w tym co mowi do Was facet (obecny badz potencjalny) i swoim glupim mysleniem czesto psujecie cos fajnego? :(

Gość tak ja tak mam

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk
tak, kobietki tak maja, bo nie wiedza i za jasne cholere KURWA nie potrafia przyjac tego, ze FACET MOWI WPROST! WY NIE MOWICIE WPROST i chcecie, zeby WAS rozumiec!!! "Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus". Jeśli ktoś zwykłą codziennością nie umie o siebie zadbać i się dogadać z drugą połówką, niech przeczyta tę książkę.

Tak- zasadniczy błąd to myśleć że facet myśli tak skomplikowanie jak my kobiety :D Facet to prosty stwór - jego przekaz zazwyczaj jest jasny i oczywsty i to że my słyszymy więcej niż on nam mówi to tylko nasza zasługa ;)

No ja sie juz nauczyłam brac wszystko dosłownie. Jak facet mówi ze nie ma szans to znaczy sie ze nie ma szans i sama sie tego od nich nauczyłam.

Gość to nie prawda_AAAA
gdyby mój były mówił wprost, to nie znalazłabym jego profilu na portalu randkowym, tylko usłyszałabym od niego, że chce odejść, skończyć, czy cokolwiek wybrał najgorszą z możliwych metod rozstania - doprowadził do tego, że to ja uwierzyłam że jestem zła i że ja mam odejść ... bla bla bla wcale nie jest tak że wszyscy potrafią mówić wprost

a często jest tak że mówią dużo miłych słow tylko żeby mieć z tego jakąś korzyśc. dlatego jak facet coś mówi to doszukujemy się drugiego dna

Gość wszyscy mowia wprost i koniec
wszyscy mowia wprost, a to ze tacy, jak Twoj klamia, to co innego. musisz sie nauczyc to odrozniac. wszyscy mowia wprost, mowa o MEZCZYZNACH, a nie szczeniakach internetowych.

Gość Jagodowa Jagodaaaa
szkoda tylko, ze przez doszukiwanie drugiego dna i brak wiary w to co mowi, mozna go stracic...

Gość kobieta z wenus
nie ma sie co dziwic, ze im nie do konca ufamy, skoro wiekszosc facetow prowadzi jakies glupie gierki.. mowi ci ze pracuje do pozna, a potem dowiadujesz sie ze byl na imprezie i bajerowal inne panny (przyklad - jeden z miliona :P)

Gość no i stąd te wszystkie
nieporozumienia. my doszukujemy sie u facetow drugiego dna mimo, iż mowia o wszystkim wprost a z kolei my mowiąc w zawoalowany sposob domagamy sioe od nich niejako by sami sie domyslili o co chodzi bo my przeciez wprost im nie powiemy.:O

Gość Jagodowa Jagodaaaa
wiecie jak to jest na samym poczatku... ;). nic nie wiadomo ;)

Gość Jagodowa Jagodaaaa
wiecie jak to jest na samym poczatku... ;). nic nie wiadomo ;). docieramy sie a ja nie chce robic sobie zadnych schiz choc czasem tk robie i to sie na NAS odbija..

Gość Jagodowa Jagodaaaa
wiecie jak to jest na samym poczatku... ;). nic nie wiadomo ;). docieramy sie a ja nie chce robic sobie zadnych schiz choc czasem tk robie i to sie na NAS odbija..

Gość kobieta z wenus
napisalam "wiekszosc" :-) oczywiscie wyjatki sie zdazaja.. ale fakt jest taki ze jestemy bombardowane wizerunkeim faceta-klamcy, faceta-zdrajcy.. mozna sie z tym spotkac wsrod przyjaciol, znajomych, rodziny..

Gość babyyyyyyyyy
drugie dno???? zeby tylok...... wy to potraficie godzinami szukac niewiadomo czego.... drugie dno, potem trzecie, dziesiate...... masakra z wami..... a przez takie forum jeszcze bardziej sie nakrecacie na byle co...... zyc sie nie da z wami juz.....

Gość drugie dno i jeszcze cos
dno....... dnem to jest takie zachowanie kobiet......

Gość marianananana
nitk wiecej sie nie wypowie? nie wierze, ze nie macie takich doswiadczen:) noooooo dawac;) :P

Gość one juz takie sa pokrecone
nie ma nic nowego do dodania..... baby juz takie sa, a potem zaluja.

Gość kobieeeeeeetaaaaa
podnosze:)

Gość kobiety od lat najmłodszych
niczego nie mówia wprost i zawsze w ich wypowiedziach jest drugie, a nawet trzecie i czwarte dno... Chłopcy, a potem już faceci mówia prost z mostu i naogół nie ma drugiego dna... Niestety kobiet doszukują się tego drugiego dna - bo tak mysla i tak maja zakorzenione...

Gość wiem_już_wszystko
wiele uciekało jak coś tam mówiłem na urwanym filmie . . . asertywności im brak . . . rożne panny się przewijają i trzeba czekać na swoją Zośkę, Kryśkę, Agatę, Hanię itp., itd . . . nie ta to następna do wyd00pczenia czy na dłużej czy na jedną noc jakaś baróweczka śmierdząca piwkiem lub nikotką . . . tańcząca czy nudziara . .. wybierajmy . . ryzyko wenery czy zdrowie (to loteria).