Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzonaaaa

jesienna depresja?

Polecane posty

Gość znudzonaaaa

ostatnie dni wolności, za tydzien studia. Ostatnie dni pięknej pogody a ja siedze w domu. Weekend spedziłam z facetem - jak zwykle w domu, przed tv. Teraz nawet nie mam z kim sie spotkac. Znajomi na wczasach, w pracy, zajęci soba i swoimi sprawami. Nie mam nawet z kim pogadac. Kolezanke od spotkan mam jedna - z tym, ze rzadko kiedy ma czas. Gdyby nie moj facet z ktorym tez sie czesto nudze chyba strzeliłabym sobie w łeb. Dzwonie po znajomych, pragne rozmowy, spotkania. Dusze sie w chacie a nikt nie ma czasu. Nie mowcie ze mam isc na spacer bo nawet nie mam gdzie. Park na 2 końcu miasta, tak załosny, oblegany przez pijaków że nawet nie chce o nim myslec. Jesli tak ma wygladac zycie 20 latki to ja dziekuje.

Gość faj
zapraszam na przechadzę, masz cały tydzień wolny

Gość znudzonaaaa
nawet tutaj nie mam z kim pogadac...

Gość Regres-podróbka
To moze zamiast wypisywac takie pierdoły zajęłabys sie czyms pozyteczcnym ?

Gość znudzonaaaa
no to powiedz mi mądralo czym? cwiczyć poćwiczyłam, obiad ugotwałam, wszystkie ksiązki jakie mogłam to juz przeczytałam a poki co nie mam kasy na kolejne, na zakupach byłam, teraz siedze i nie mam co robic. Co z tego ze zajme sie czymś na 2-3 godziny jak dzien ma 24h!

Gość kochanaaaaaaaaaalalala
Znudzona ja mam dokladnie tak samo ;/ moze po prostu zbyt malo znajomych :/

Gość znudzonaaaa
masz racje... zbyt mało znajomych ale po co mi tacy którzy tylko wykorzystują, żerują na mojej przyjaźni? z takich pseudo przyjaciół zrezygnowałam juz dawno temu... moze to byl blad? moze powinnam robic tak jak oni i sie ich trzymac? moze teraz mialabym do kogo gębe otworzyc...

Gość znudzonaaaa
masz racje... zbyt mało znajomych ale po co mi tacy którzy tylko wykorzystują, żerują na mojej przyjaźni? z takich pseudo przyjaciół zrezygnowałam juz dawno temu... moze to byl blad? moze powinnam robic tak jak oni i sie ich trzymac? moze teraz mialabym do kogo gębe otworzyc...

Gość depre
ja nie mam ochoty wstac nawet z łóżka.. nic mi sie nie udaje.. czego się chwyce to wszystko źle mi idzie.. naprawde :( nikt mnie nie rozumie..

Gość znudzonaaaa
depre tez jestes taka młoda? bo ja mam wrażenie jakbym miala 70 lat... tez nic mi sie nie chce, tzn chciałabym sie spotkac ze znajomymi ale oni nie maja czasu, reszta mnie nudzi po 10 min. Nie wazne za co sie wezme, czy to tv, komputer...

Gość elalalalala
mam to samo.. nie wiem co jest grane, moze faktycznie malo znajomych.. ale u mnie to jest tak ze wiekszosc dzieciata i mezata i nie maja czasu.. ;/ a gdzie mieszkasz??

Gość wysralem siem
polecam apap + litr wodki:P