Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgrfgrehtewfd

Po co nam ta inteligencja?

Polecane posty

Gość hgrfgrehtewfd

Niedoceniana, nietrwała, obojętnie ile byśmy się starali, nigdy nie będziemy na tyle inteligetni, na ile bysmy chcieli; zdobyc ja mozna tylko i wylacznie zmudna, wytrwala praca... po co nam to? Po co tak sie meczyc, jesli np. pieniadze mozna miec poprzez urode, a uznanie przez pieniadze?

Gość hgrfgrehtewfd
zawsze szczery - słucham?:D po prostu sie zastanawiam, za czym tak podazam, skoro mozna byc prostym, ulomnym, ale szczesliwszym człowiekiem... ania - z madroscia zyciowa sie rodzi, inteligencje zdobywa:O

hgrfgrehtewfd zawsze szczery - słucham? po prostu sie zastanawiam, za czym tak podazam, skoro mozna byc prostym, ulomnym, ale szczesliwszym człowiekiem... ania - z madroscia zyciowa sie rodzi, inteligencje zdobywa A mi sie wydaje że jest dokładnie na odwrót :D

Gość hgrfgrehtewfd
Średnio efektywnie, ale podobno na to czeka sie całe zycie;)

Gość kolorowy kamyczek
Popieram Anię w 100 % :)

Gość hgrfgrehtewfd
Przecież intucji, sprytu, inteligencji emocjonalnej nie da sie wykuc na pamiec, a to wszystko składa sie na madrosc zyciowa a inteligencja to po prostu sama wiedza

Gość kolorowy kamyczek
Nie potrzebuję :)

Gość hgrfgrehtewfd
zawsze szczery, a na jaki temat jest topik?

jak to po co ??? żeby nią się chwalić :P a tak poważnie czasem się przydaje- np jak musisz sposobem otworzyć konserwę..........

hgrfgrehtewfd Przecież intucji, sprytu, inteligencji emocjonalnej nie da sie wykuc na pamiec, a to wszystko składa sie na madrosc zyciowa a inteligencja to po prostu sama wiedza Absolutnie się z tym nie zgodzę :) No ale.. jestem kosmitką więc mogę inaczej rozumować pewne kwestie niż "ludzie" tacy jak Ty i ZS :)

Gość hgrfgrehtewfd
ike - w takim wypadku trzeba zastosowac bystrosc, a nie wiadomosci z ksiazek

Gość uroda mija a inteligencja
moze sie zwiakszyc, jesli na dnia popracujemu

No ale.. jestem kosmitką więc mogę inaczej rozumować pewne kwestie w szczegolnosci mozesz inaczej rozumowac kwestie skladni jezyka polskiego :-)

po co nam to? Po co tak sie meczyc, jesli np. pieniadze mozna miec poprzez urode, a uznanie przez pieniadze? wbrew pozorom urodę trzeba umiejętnie (inteligentnie ) wykorzystać żeby owe pieniążki przybyły a pieniędzmi inteligentnie zarządzać, żeby zdobyć uznanie

ike - w takim wypadku trzeba zastosowac bystrosc, a nie wiadomosci z ksiazek inteligencja to nie wiadomości z książek wiadomości z książek to tak zwana wiedza mylisz pojęcia

Gość i inteligentny czlowiek
wie, jak poprawic albo wyeksponoiwac urode. No i jak jej uzyc.

Gość hgrfgrehtewfd
z czym sie nie zgodzisz? z tym, ze z wiedza sie człowiek rodzi, a spryt nabywa z czasem?:O ike - mysle, ze do zarabiania na urodzie i wdzieku nie potrzeba zbytniej fantazji, a uznanie w szerszych kregach daja same pieniadze, a nie inteligentne rozporzadzanie nimi. oczywiscie mam tutaj na mysli społeczeństwo ogólem, a nie wybrane wartosciowe jednostki:O

zawsze szczery No ale.. jestem kosmitką więc mogę inaczej rozumować pewne kwestie w szczegolnosci mozesz inaczej rozumowac kwestie skladni jezyka polskiego Piszę na forum a nie wypracowanie w szkole - daruj sobie takiego typu złośliwości.. bo to nie jest ani śmieszne, ani ciekawe a robisz z siebie idiotę... nie po raz pierwszy zresztą..

Gość 1234567890147
ale brednie... madrosc zyciowa sie zdobywa na wlasnych plecach, a nie sie z tym rodzi..... masakra...

z czym sie nie zgodzisz? z tym, ze z wiedza sie człowiek rodzi, a spryt nabywa z czasem? zaraz zapytam moją dwulatkę czy kopernik była kobietą powinna mieć wiedzę na ten temat..........